Amedpor Teknik Direktör Bakkal’a doğum günü sürprizi

Amedpor Teknik Direktör Bakkal’a doğum günü sürprizi
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, Erzincanspor maçı hazırlıklarına tam kadro devam ediyor.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, Erzincanspor maçı hazırlıklarına tam kadro devam ediyor. Yeşil-Kırmızılı ekipte maç öncesi sporcuların moral ve motivasyonları üst seviyede olduğu gözlenirken, birde sürpriz yaşandı. 60 yaşına basan Teknik direktör Mesut Bakkal’a futbolcular sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Bu arada, sakatlığı sona eren Dijlan Aydın’ın bu hafta takım kadrosuna dahil edilmesi bekleniliyor.

Amedspor’un Başarılı Teknik Direktörü Mesut Bakkal nezaretinde Pazar günü kendi seyircisi önünde karşılaşacağı Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına sürdüren Amedspor’da sakatlanarak oyunu terk eden Dijlan Aydın'ın sağlık durumunun iyi olduğu, bu hafta takımda yerini alacağı öğrenildi. Dijlan Aydın, dünkü antrenmana da katıldı.

Bakkal’a 60 yaş sürprizi

Dün yapılan Antrenmanda Amedspor futbolcularının moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğu gözlendi. Neşeli geçen idman sonrası sporculara Teknik Direktör Mesut Bakkal'la doğum günü sürprizi yaptı. Futbolcular, “İyi ki doğdun imparator” yazılı pastayı keserek hocalarının yaş gününü kutladı.

60 yaşına giren başarılı teknik adam Bakkal, duygularını şu şekilde ifade etti; "Doğum pastası benim için gerçekten çok sürpriz oldu. Sizin gibi insanlara çalışmaktan ve bu takımda çalışmak kendimi çok şanslı buluyorum, çok keyif alıyorum. İnanın buna. Bu jestiniz için sizlere çok teşekkür ederim.Bu doğum günü pastasını 6 hafta sonra inşallah halkımız ve tüm taraftarlarımızla birlikte keser yeriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.