Amedspor, 4 Maç Yapacak

Amedspor, 4 Maç Yapacak
Devre arası kamp çalışmalarının ikinci etabına bugün Antalya’da başlayacak olan Amedspor, 4 hazırlık maçı yapacak.

Teknik heyet, transfer yasağının açılmayabileceği ihtimaline karşılık genç futbolcuları kamp kadrosuna Ali Gaffar İçöz ve Seymen Yağmur’u da dahil etti.

Arka Arkaya Hazırlık Maçları

Amedspor, devre arası kamp çalışmalarının ikinci etabına bugün Antalya’da başlayacak. Kemer ilçesindeki Limak İmra otelde yapılacak olan kamp çalışması 13  gün sürecek. 14 Ocak’ta sona erecek olan kampın ardında takım, 20 Ocak’ta kendi sahasında Samsunspor’la yapacağı ikinci yarının ilk hafta maçı için Diyarbakır’a dönecek.

Amedspor, ikinci etap kampında 4 hazırlık maçı yapacak. 5,7,9 ve 11 Ocak tarihlerinde yapılacak maçlarda rakiplerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Abdullah Ve Bünyamin Kalıyor

TFF neznindeki eski futbolcu ve teknik heyet borçlarından dolayı transfer yasağı alan ve bu yasağı aşması için 550 bin TL ödemesi gereken Amedspor’un yasağı aşıp aşmayacağı belli değil. Teknik heyet, yasağın kaldırılmaması ihtimaline karşı genç oyuncuları hazırlayarak kadro derinliği yaratmak istiyor. Bağlar Belediyespor’dan Abdullah ve Yolspor’dan Bünyamin ilk etap kampına katılmıştı. İki futbolcuya da lisans çıkarılması bekleniyor.

Genç Futbolcular Kampta

Bir diğer hamle ise alt yapıdaki genç oyuncularla ilgili atıldı. Alt yapıda başarılı bir performans ortaya koyan Ali Gaffar İçöz ve Seymen Yağmur,ikinci etap kamp çalışmalarına dahil edildi. Akademi Ligleri’nde mücadele eden genç takımlardan 2 veya 3 futbolcunun ise önümüzdeki günlerde Antalya’ya giderek kamp kadrosuna dahil olması bekleniyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.