Amedspor Ağır Yaralı

Amedspor Ağır Yaralı
2.Lig’deki 7.sezonunda en kötü başlangıcı yapan Amedspor’da 4.hafta maçı öncesinde takımın önemli oyuncuları Furkan ve Mansur cezalı olduğu için forma giyemeyecek.

Sakat olan Atakan’ın durumu belirsiz. MR’ı temiz çıkan Burak Taşdemir,Trabzon’da forma giyebilecek.

Teknik sorumlu Mehmet Budakın,”Trabzon’dan 3 puanla dönerek yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

3 Maçta 1 Puan Toplayabildi

İlk 3 haftalar itibarıyla geride kalan 7 sezonun en kötü başlangıcını yapan Amedspor’da yüzler gülmüyor. Son olarak kendi sahasında Hacettepespor’la 0-0 berabere kalan Amedspor, üç haftalık periyotta iki yenilgi ve bir beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi.

4.hafta maçında Cumartesi günü saat 15.00’da deplasmanda Hekimoğlu Trabzon’la karşılaşacak olan Amedspor,5.haftada ise Diyarbakır’da Şanlıurfaspor’u misafir edecek.

Amedspor,5.haftadan sonra zorlu bir fikstür dönemine girecek. Arka arkaya Samsunsor,Manisa FK ve Sarıyer gibi zirve adaylarıyla karşılaşacak.

“Kazanmaya İhtiyacımız Var”

Hekimoğlu Trabzon maçı öncesinde cezalı olan Mansur Çalar  ve  Furkan Yaman forma giyemeyecek.

Hacettepe maçında sakatlanan Burak Taşdemir ve Atakan Arslan'ın MR çekimleri yapıldı. Burak Taşdemir Hekimoğlu Trabzon maçında oynayabilecek. Atakan Arslan'ın durumu ise belirsiz.

Göreve  Hacettepe beraberliğiyle başlayan teknik sorumlu Mehmet Budakın,içinde bulundukları zorlu süreci atlatmak için 3 puana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Budakın,”Hacettepe maçını rahatlıkla kazanabilirdik. Çok net pozisyonlar kaçırdık. Artık önümüze bakıyoruz. Trabzon maçı zor olacak ama biz kazanmaya odaklanacağız. Galibiyete ihtiyacımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.