Amedspor As Başkanı Avcı Maraş yenilgisini rehavete bağladı

Amedspor As Başkanı Avcı Maraş yenilgisini rehavete bağladı
3-1’lik Sancaktepespor galibiyetinin moraliyle puan almak için gittiği Kahramanmaraşspor deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle dönem Amedspor As Başkanı İhsan Avcı, mağlubiyeti rehavete bağladı. Avcı, Play Of hedeflerinin ise sürdüğünü söyledi.

TİGRİS HABER- TFF. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un Kahramanmaşarspor karşısında 10 kişi kalan rakibine yenilmesi tepkiye neden oldu. Yenilgi sonrası Amedspor As Başkanı İhsan Avcı Tigris Haber’e açıklamalarda bulundu.  

Oyun disiplininden kopanlara uyarı

Maraş yenilgisinin ardından teknik heyetten rapor istediklerini belirten Avcı, “Maraş maçında oyuncularımızda ne yazık ki istek yoktu. Bir rehavet vardı, nasıl olsa yeneriz rahatlığı vardı. Tabi ki biz bu yenilgiden dersimizi alacağız. Oyun disiplininden kopanlar ve gereksiz yere kart görenler uyarılacak” açıklaması yaptı.

Play Of hedefimiz sürüyor

Amedspor’un Plaf Of hedefinin devam ettiğini belirten Avcı, “Oturan bir takımımız var. Bu hedeften sapmış değiliz. Maraş maçını alsaydık Play Of’un içinde olurduk. Ama henüz hiçbir şey geç kalınmış değil. Amacımız bu takımı bir üst lige taşımak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Nokta yerlere transfer yapacağız

Transfer çalışmalarına da değinen Avcı, “Bildiğiniz gibi pandemi nedeniyle bir maçımız eksik. Bu maçın ardından teknik heyetin bir isteği olursa bunu değerlendireceğiz. Ancak şuan oturmuş bir takımımız var. Oyuncular bir birine alıştı. Transfer yapsak bile nokta yerlere yapacağız. Bu konuda hocamızın sunacağı raporu bekliyoruz. İnşallah lig sonunda bu takımı bir üst lige çıkartırız” ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum