Amedspor 'AŞI OL' çağrısı yaptı

Amedspor 'AŞI OL' çağrısı yaptı
Amedspor yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaparak, aşı için Diyarbakır ve bölgeyi uyardı.

TİGRİS HABER - Açıklamada, “Unutmayın ki aşı, maske ve sosyal mesafe hem bizi hem sevdiklerimizi hem de herkesi hastalıktan korur. Gelin 2021-2022 sezonunda futbolun heyecanını hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım” denildi.

Halka ‘Aşı ol’ çağrısı yapan Amedspor yönetim kurulunun yaptığı yazılı açıklamada, başta Diyarbakır olmak üzere bölge illerinin haritasının kırmızıya döndüğü belirtilerek şöyle denildi;

Tedbiri elden bırakmayın

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisine karşı aşılama oranının düşük olması, maske ve sosyal mesafenin unutulması sebebiyle maalesef son günlerde ilimiz Diyarbakır başta olmak üzere bölge illerimizin haritası kırmızıya döndü. Endişe verici varyantların olduğu bir ortamda pandemiyle mücadelede en önemli aracımızın aşı olduğunu biliyoruz. Aşı seferberliği ile bu virüsü yeneceğimizden ve yeniden yan yana olacağımız günleri tekrardan yaşayacağımızdan eminiz. "Aşı candır, hayat kurtarır". Bu sebeple herkesi 'Aşı Ol'maya çağırıyoruz. Tedbiri elden bırakmayın.”

Yeni sezonu gönül rahatlığıyla yaşayalım

Taraftara da çağrı yapılan yazılı metinde yeni sezonda sağlıklı buluşma vurgusu yapıldı. Amedspor taraftarına hitaben yapılan çağrıda da şu sözlere yer verildi;

“Büyük Amedspor taraftarı, Yeni sezonda sizlerle buluşacağımız günü iple çekiyoruz. Tam kadro olarak sizlerle tekrar buluşabilmek için kulüp olarak aşılarımızı olduk. Gerekli tüm önlemleri ise almaya devam ediyoruz. Yeşil Kırmızılı armanın itici gücü olan değerli camiamızın her bir ferdi olan sizlerle bir araya gelip kol kola, yan yana ve yürek yüreğe bir dayanışma için mutlaka aşılarınızı olun ve maske ile sosyal mesafeye dikkat edin. Unutmayın ki aşı, maske ve sosyal mesafe hem bizi hem sevdiklerimizi hem de herkesi hastalıktan korur. Gelin 2021-2022 sezonunda futbolun heyecanını hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım.”

(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.