Amedspor Başkanı Kılavuz: Gün birlik olma günü

Amedspor Başkanı Kılavuz: Gün birlik olma günü
Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, zorlu Samsunspor maçı öncesi taraftara önemli bir çağrıda bulundu. Kılavuz, “Hep birlikte tüm sıkıntılarımızı aşacağız. Yeniden tarih yazmak ve ayağa kalkmak için takımınıza sahip çıkın” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İkinci Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 9 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Yılport Samsunspor’la karşılaşacak. Haftalar sonra Sarıyer deplasmanından 1 puan alarak taraftarına umut veren Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Yılport Samsunspor’u yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Teknik Direktör Mehmet Budakın öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Amedspor’da tek hedef 3 puan.

amedspor1.jpg

Güzel günler yakın

Zorlu karşılaşma öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz Tigris Haber’e önemli açıklamalarda bulundu. Kılavuz, “Zorlu süreçler de yol kazalarına maruz kaldık. Bu kulüp Başkan ve yönetiminin değildir. Diyarbakır halkının ve Amedspor’a gönül verenlerindir. Gün birlik, beraberlik ve daha çok “BİZ” olma günüdür. Her alanda ne kadar çok Biz olabilirsek o kadar çok başarılı oluruz.” Şeklinde konuştu.

amedspor12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.