Amedspor Başkanı: Ligde kalmak için takım kurmadık

Amedspor Başkanı: Ligde kalmak için takım kurmadık
Lig’in 4. haftasında Uşakspor’a 3-0 mağlup olan Amedspor’da Kulüp Başkanı Çetin Alsaç, sergilenen oyundan memnun olmadığını söyledi. Alsaç, “Biz ligde kalmak için takım kurmadık. Amedspor’un zirve umudu ve mücadelesi sürecek. Hacettepespor maçı ile birlikte çıkış bekliyoruz” dedi.

Norşin Öncel - Özel

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da beklenen çıkışın yakalanmaması yönetimi ve taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Takımın, Uşakspor maçında mücadele ruhundan uzak bir takım oyununu sergilemesi çok sert bir dille eleştirildi.  4 haftada 3 puan toplayabilen takım Çarşamba günü Hacettepespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Çetin Alsaç gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Kendimize koyduğumuz sürenin sonuna geldik

Takımın yeni oyunculardan kurulduğunu hatırlatan Alsaç, “Bildiğiniz gibi sağlıklı bir kamp süreci geçirilmeden takım oluşturuldu. Birçok oyunca daha önce birlikte hiç oynamadı. Bu nedenle evet bizimde gördüğümüz sıkıntılar var. Özellikle son iki haftada oynanan oyundan memnun değiliz. İşin muhataplarıyla görüşmeler yapıyoruz. Bu tedbirleri almaya çalışıyoruz. Gereğini içerde yapıyoruz. Bu haftadan sonra bir çıkış bekliyoruz. Çünkü biz kendimize koyduğumuz sürenin sonuna geldik. Bu haftaki maçta insanlar ruh, mücadele görecek. Bunu umut ediyorum. Haccettespor ve Zonguldak maçını çıkış maçları olarak görüyoruz. Biz sonuna kadar takımımıza güveniyoruz.  Hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

Ligde kalmak için takım kurmadık

Amedspor’un zirve umudu ve mücadelesinin süreceğini belirten Alsaç, “Biz ligde kalmak için bu takımı kurmadık. Aldığımız futbolcuların çoğu üst liglerden. Bunları yaparken bu yıl ligi doğru götürmek istedik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Bunun geri dönüşümünün olması lazım. Uşak maçı bizi hayal kırıklığına uğrattı. Taraftar kadar bizde üzüldük. Oynayarak yenilmek farklıdır, ama oynamadan yenilmek bize yakışmaz. Bunu kabul etmiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Herkes emin olsun ki, açıklarımızı kapatmak için süreci en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bu haftaki maçta bu çıkışı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.