Amedspor Başkanı Yıldırım: 'Her şey yolunda'

Amedspor Başkanı Yıldırım: 'Her şey yolunda'
İlk devreyi lider olarak tamamlayan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, takımın Antalya kampının neşe içinde geçtiğini, lig’in ikinci devresine sorunsuz başlayacaklarını söyledi.

TİGRİS HABER - Amedspor Başkanı Yıldırım, 25 Aralık’ta Antalya Kemer’de Limak otelde başlayan kampın 7 Ocak tarihinde sona ereceğini, takımın Diyarbakır’a hazır döneceğini söyledi. Yıldırım, 4 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını, bir yeni transfer gerçekleştirdiklerini, iki futbolcu ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, “Her şey istediğimiz gibi gidiyor. 7 Ocak tarihine kadar takım çok daha hazır hale gelecek, ikinci devreye iyi başlangıç yapacağız.” Dedi.

Destekler için teşekkür

Öte yandan Amedspor yönetim kurulu ulusal lisans verilmesi konusunda yapılan çalışmalarla ilgili teşekkür mesajı yayınlandı.

Mesajda şu görüşlere yer verildi;

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Kulüp Lisans Talimatı gereği en üst üç ligde yer alanlar kulüpler Sportif, Altyapı, Personel ve İdari, Hukuki ve Mali Kriterler açısından ulusal bazda denetleyerek tüm kriterlerin uygunluğuna göre kulüpler lisanslanıyor.

Bu kriterlerin tamamlanması için kulüplere verilen son tarih olan 23.12.2022'de kulüp olarak bütün yükümlülükler yerine getirilerek gerekli tüm evraklar federasyona teslim edilmiş ve neticesinde kulübümüze Ulusal Lisans verilmiştir.

Mali Kriterlerin yerine getirilmesi konusunda desteklerini esirgemeyen DTSO Başkanı Sn. Mehmet Kaya'ya, tüm DTSO Meclis Üyelerine, DİMDER Başkanı Sn. Aziz Elaldı'ya, İş İnsanları Sn. Nedim Şimşek'e ve Sn. Baran Durmaz'a, bizlerden desteğini esirgemeyen Sivil Toplum Örgünlerine, Amedspor Gönüllüsü İş İnsanlarımıza ve sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.