Amedspor Başkanı Yıldırım’dan taraftara çağrı; ‘BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN’

Amedspor Başkanı Yıldırım’dan taraftara çağrı; ‘BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN’
Kendi sahasında Isparta karşısında 4-0’lık galibiyetle haftayı lider olarak tamamlayan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, taraftara bir kez daha çağrıda bulundu ve “Bizi yalnız bırakmayın, bu performansı sürdürmek için moral desteğine ihtiyacımız var”

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Kendi sahasında Isparta karşısında 4-0’lık galibiyetle haftayı lider olarak tamamlayan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, taraftara bir kez daha çağrıda bulundu ve “Bizi yalnız bırakmayın, bu performansı sürdürmek için moral desteğine ihtiyacımız var” dedi.

İkinci devrenin ilk maçında sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmalarının kendilerine büyük moral verdiğini söyleyen Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, asıl moral kaynaklarının taraftar olduğuna vurgu yaptı, şunları söyledi; “Biz taraftarımızla var olan bir takımız, onların varlığı bizi kamçılıyor. O nedenle sahamızda oynayacağımız maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Onların desteği hem yönetime hem de futbolculara büyük moral oluyor. Tribünler dolmayınca moralimiz bozuluyor. Özellikle iç sahada taraftarımızı mutlaka yanımızda görmek istiyoruz.”

İpi göğüslemek istiyoruz

Amedspor Başkanı Yıldırım, ligin inişli çıkışlı olacağını bildiklerini, ancak bütün çabalarının ipi göğüslemek için olduğuna da vurgu yaptı. Yıldırım, futbolcuların da moral motivasyonunun iyi olduğunu aktardı. Yıldırım, “Takımda birlik beraberlik konusunda sıkıntımız yok. Isparta galibiyetiyle daha da motive olduk. Futbolcularımızın ödemelerini de zamanında yaptık. Şimdi önümüzde kalan 18 maçın hesaplarını yapıyoruz. Önümüzdeki Pazar günü İstanbul’da Arnavutköy ile karşılaşacağız. Bu maçtan da galip ayrılma arzusundayız. Kendi evimizde oynayacağımız maçları hiç kaybetmeden şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz, elbirliği başaracağımıza da inanıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.