Amedspor başkanından taraftara destek çağrısı

Amedspor başkanından taraftara destek çağrısı
Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım taraftarlara çağrıda bulunarak, “Her zamankinden daha fazla sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizlerden bu desteği esirgemeyeceğinizi biliyoruz, desteğinizin ağırlığını hissetmek istiyoruz” dedi.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Sahasında ve deplasman maçlarında üst üste galibiyetler alarak zirveye tırmanan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, tribün yasağı uygulanan taraftarlarına twitter hesabı üzerinden çağrıda bulundu, destek istedi.

Yıldırım, “Büyük Amedspor taraftarı desteğinize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” şeklinde mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım, bütün engellemelere, zorluklara rağmen yollarına devam ettiklerini, aldıkları galibiyetle yasaklı taraftarlarının gönlüne de hitap ettiklerini belirterek, “Onlar maçlara giremiyor, ancak desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Zaten desteklerini hissederek maçlara çıkıyoruz. Galibiyetleri taraftara armağan ediyoruz. İnşallah böyle devam eder, şampiyonluğu da armağan ederiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.