VİDEO - Amedspor başkanından taraftara ve kente mesaj var

VİDEO - Amedspor başkanından taraftara ve kente mesaj var
Diyarbakır’ın futboldaki temsilcisi Amedspor, sezonun ilk beş haftasında yakaladığı başarıyı sürdürmek ve sonuca ulaşmak istiyor.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın futboldaki temsilcisi Amedspor, sezonun ilk beş haftasında yakaladığı başarıyı sürdürmek ve sonuca ulaşmak istiyor. Başkan Aziz Elaldı, sezona başlar başlamak yakaladıkları başarının taraftar-kent ve sporcu kenetlenmesinden kaynaklandığını, kenetlendikçe başarı grafiğinin daha da yükseleceğini söyledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, ligin ilk 5 haftasında 4 galibiyet, bir beraberlik aldı, 13 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Yeni sezonda kadrosunu baştan başa yenileyen Amedspor’un kısa sürede yakaladığı başarının devam edeceğini, bunun için daha çok kenetlenmek gerektiğini söyleyen Başkan Aziz Elaldı, Tigris Haber’in sorularını yanıtladı.

amedspor-baskan-antrenman-3.jpeg“Takımın rayına oturması için 4-5 hafta daha lazım”

Takımının yakaladığı başarıyı kenetlenmeye bağlayan Elaldı, ilk 5 hafta ile ilgili şöyle konuştu, “5 haftayı başarılı geçirdik, 13 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturduk. Takım giderek rayına oturuyor, yani tam oturması için 4-5 haftaya daha ihtiyaç var. Çünkü takımda daha önce bir arada oynamamış oyuncular var. Takımın birbirine alışması için bir süreç gerekiyor. Önümüz deki 3 -4 maçta çok daha iyi olacak. Takımımız kenetlenmiş durumda, oyuncular olsun teknik heyet olsun herkes üzerine düşeni yapıyor. Bütün takıma teşekkür ediyorum bu havanın devam etmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Takımın kenetlenmiş olması her geçen gün daha fazla başarı elde etmemizi sağlıyor.”

amedspor-baskan-antrenman-2.jpeg

“Bütün maçları şampiyonluk havasında oynayacağız”

Oynadıkları bütün maçlarının önemli olduğuna değinen Elaldı, taraftara seslenerek, “Bizim için bütün maçlar aynı. Büyüğü küçüğü fark etmeden hepsini şampiyonluk havasında oynayacağız. Bizim için çok önemli olan taraftarımızın maçlara daha fazla rağbet göstermesidir. Çünkü taraftarımız çok büyük itici bir güç. Yeri geldiğinde, giden maçı geriye alabilecek kadar güçlü bir taraftarımız var. Buradan bütün taraftar ve camiamıza bir kez daha sesleniyorum, maçlarımıza daha fazla ilgi gösterin. Çünkü yakaladığımız bu havayı her hafta daha büyütmemiz gerekir. Bana göre 3-4 maç sonra bütün maçlarda stadın tamamen dolması lazım.” dedi.

Başarının sırrı kenetlenmek

“Bizimle ağlayan, bizimle gülen sonunda bizimle şampiyonluk yaşayacak futbolcuları bir araya getirdik” diyen başkan Elaldı sözlerini şöyle sürdürdü.

“Bizim ilk günden takımı yaratırken, karakterli, direngen, futbol oynayan, fair-play ruhlu bir takım olsun istedik. Bizi seven, bizimle oynamak isteyen, bizimle ağlayacak, bizimle gülecek en sonunda bizimle şampiyonluk yaşayacak futbolcular tercih etmeye çalıştık. Yanılmadığımızı görüyoruz. Başarı bizim için daha başlangıç, önümüzdeki haftalarda çok daha güzel oyunlar göreceksiniz. Çok daha kaliteli, seyir keyfi çok iyi bir takım oluşacak. 8-9 hafta sonra çok daha farklı bir Amed izleyeceksiniz.”

amedspor-baskan-antrenman-4.jpeg

“Direk çıkacağız”

Sezon bitiminde bir üst lige direk çıkacak nitelikte bir takım oldukların ve bunu başarabileceklerini göstereceklerini belirten Elaldı, “Futboldur bu neyin ne olacağını bilemiyoruz, ama biz direngen ve savaşan bir takım kurduk. Tabiî ki hedefimiz direk çıkmak. Futbolun en önemli noktası kenetlenmektir. Kenetlendiğiniz zaman başarı kendiliğinden gelir. O yüzden kenetlenmeye devam edeceğiz. Doğrudan çıkmak için çalışacağız ve çıkacağımıza da inanıyorum. Bunu başarabiliriz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum