Amedspor-Batman Petrol maçı var

Amedspor-Batman Petrol maçı var
2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan komşu iki kentin temsilcisi Amedspor ve Batman Petrolspor, bugün saat 19.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - 2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan komşu iki kentin temsilcisi Amedspor ve Batman Petrolspor, bugün saat 19.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bursa maçındaki olaylardan dolayı 2 maç ceza alan Amedspor taraftarlarından yoksun olarak mücadele edecek. Batman ekibinde ise taraftarlar tribündeki yerlerini alabilecek.

2.Lig’de 8.hafta karşılaşmaları fikstür planlaması nedeniyle bugün oynanacak. Beyaz Grup’ta 10 puanı bulunan Amedspor ile 12 puanlı Batman Petrolspor, saat 19.00’da Diyarbakır’da karşılaşacak. Her iki takımın da hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak.

Amedspor’da kart cezalısı Oğuz Çetinkaya ile sakatlıkları bulunan Bekir Sevgi ve Ömer Bozan forma giyemeyecek. Bu sezon sahasında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ev 1 beraberlikle 7 puan toplayan Amedspor,4 gol atıp 1 gol yedi. Batman Petrolspor ise 3 deplasman mücadelesinde 1 galibiyet ve 2 yenilgi alarak 3 puan hanesine yazdırabildi.

Maçın Hakemleri Karadeniz’den

Karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Alpaslan Şen yönetirken, yardımcılıklarını Trabzon’dan Kadir Beyaz ve Bayburt’tan Volkan Kaan Topal yapacak. 4.hakem görevini Gümüşhane’den Şahin Berker yapacak.

Amedspor’lu taraftarlar, Bursaspor maçından sonra kulübün aldığı 2 maçlık ceza nedeniyle tribünde olamayacak. Kontenjan gereği yaklaşık 2 bin kişilik Batman Petrolspor’lu ise takımını destekleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.