Amedspor bu hafta iki önemli maç oynayacak

Amedspor bu hafta iki önemli maç oynayacak
Düzce deplasmanından 3 puanla dönerek taraftarlarını mutlu eden Amedspor, bu hafta içinde iki önemli maç oynayacak. Amespor, Çarşamba günü kendi sahasında 68 Aksaray spor’la, hafta sonu ise deplasmanda İskenderunspor ile oynayacak.

TİGRİS HABER - Ligde 43 puanla 3'ncü sırada yer alan Amedspor 31 Ocak Çarşamba günü Saat:14.00'de Diyarbakır stadyumda kendi saha ve seyircisi önünde ligde 27 puanla 12 sırada bulunan 68 Aksaray spor'u konuk edecek. Pazar günü ise deplasmanda İskenderunspor’a konuk olacak.

Bakkal "Biz işimize bakıyoruz"

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplesmanda oynadıkları Düzce cam spor galibiyetini, bu hafta içinde oynayacakları iki maçı değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adam Bakkal, "Düzcespor maçında oyunun her alanında hâkim olan, iyi oynayan, oyun içinde kalmak isteyen taraf bizdik. Attığımız kadar gol kaçırdık. Takım olma yolunda oturan bir kadromuz var, daha da iyi olacak. Bu zorlu deplasmanda çok önemli 3 puanı almak önemliydi, kazandık. Bu maçı geride bıraktık, hedefimiz belli, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Üst üste iki maç

Bakkal, zaman kaybetmeden üst üste oynayacakları Aksaray ve İskenderun maçlarının hazırlıklarını başlattıklarını söyledi.

Bakkal, “Çarşamba günü kendi evimizde 68 Aksaray ile oynayacağız. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanıp, ardından İskenderun için planlarımızı yapacağız. Bu iki maçtan da mutlaka galibiyet almak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.