Amedspor, Denizli maçına kilitlendi

Amedspor, Denizli maçına kilitlendi
Antalya’da kamp hazırlıklarını sürdüren Amedspor’un bu haftaki rotası Denizli. İkinci yarının ilk maçında Denizlispor’la karşılaşacak olan Amedspor’un hedefi, bu maçtan 3 puan alarak yarıştan kopmamak.

TİGRİS HABER - Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, profesyonel futbolculuğa ilk adımını attığı ve ilk antrenörlük deneyimini yaşadığı Denizlispor’a rakip olacak. Kampın çok iyi geçtiğini, huzur içerisinde çalıştıklarını belirten Bakkal, ilk göz ağrısına karşı 3 puan alarak şampiyonluk umutlarını diri tutmak istiyor.

Amedspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mesut Bakkal, ilk resmi sınavını kendisi için ayrı anlam ifade eden Denizlispor’a karşı verecek. Bakkal, hem futbolcu hem de teknik adam olarak ilk adımını Denizlispor’da attı. 1982 yılında profesyonel futbolcu olarak ilk transferini yaptığı Denizlispor’da tam 13 sezon forma giyen Bakkal, antrenörlük kariyerine de yine 1995 yılında Ege ekibinde başladı. Bakkal, önemli başarılar yaşadığı Denizlispor’da daha önce Süper Lig ve 1.Lig’de teknik direktör olarak görev yaptı.

Hücum Futbolunu Seviyor

Liderin 7 puan gerisinde ikinci yarıya başlayacak olan Mesut Bakkal yönetimindeki Amedspor, ikinci yarının ilk sınavını Pazar günü deplasmanda Denizlispor’a karşı verecek. Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Amedspor, ligin alt sıralarında yer alan ve transfer tahtası kapalı olan Denizlispor’u yenerek Mesut Bakkal’la beraber camiaya yeniden şampiyonluk umudu aşılamak istiyor.

Daha önce görev yaptığı takımlarda hücum futbolu oynatmasıyla bilinen Bakkal, iyi bir seri yakalayarak zirveye yerleşeceklerine inanıyor. “Antalya kampında çok iyi çalıştık. Az forma şansı bulan bir çok oyuncu form tuttu” açıklamasını yapan Bakkal, transfer için de sabırlı olduklarını ve nokta takviyeler yapmaya çalıştıklarını, yönetimle bu anlamda uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.