Amedspor dönüm maçına çıkıyor, haydi Diyarbakır takımına sahip çık!

Amedspor dönüm maçına çıkıyor, haydi Diyarbakır takımına sahip çık!
Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz ile Teknik Direktör İbrahim Cezayir, zorlu Sarıyer maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer ile karşılaşacak. Tarihi maç öncesi Amedspor yönetimi ve oyuncuları moral yemeğinde bir araya geldi. Amedspor’un eski Kulüp Başkanı Nurullah Edemen’in Temaşa Resturant’ta verdiği moral yemeğinde yönetim ve oyuncular tam kadro katıldı.

269196d5-e403-491d-b1c9-3d2a37f4a897.jpg

Yemek sonrası Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz ile teknik direktör İbrahim Cezayir, Sarıyer maçı öncesi takımın genel durumuyla ilgili Tigris Haber’e önemli açıklamalarda bulundular.

Bu maçla birlikte çıkışı yakalayacağız

Takım olarak zor günlerden geçtiklerini belirten Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, “Öncelikle Amedspor taraftarlarına ve Amedspor sevdalılarına saygı ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Doğrudur, sportif anlamda istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Sarıyer maçı iç sahada oynayacağımız çok önemli bir maç. Bu maçla birlikte gerçekten iyi bir çıkış yakalayabileceğimizi düşünüyoruz. Takımın moral motivasyonu ve hazırlık süreci de buna yönelik olarak iyi durumda. Tabii bu takım tek başına bir şey yapamaz. Sezon başında ‘Amedspor sensin’ şiarını yükselttiğimizde takımın sadece bir başkan ve yönetimden oluşmadığını vurgulamak istemiştik. Tabii ki, takımın, başkanın, yönetimin ciddi sorumlulukları vardır. Fakat bir bütün olarak sahiplenme düzeyinin en üst noktada tutulması için biz ‘Amedspor sensin’ şiarını yükselttik” ifadelerini kullandı.

5d18d9ba66a97cada8ef2264.jpg

Amedspor sevdalılarını maça davet ediyoruz

Takıma karşı ciddi bir algı olduğunu vurgulayan Kılavuz şöyle konuştu, “Sarıyer maçında tüm taraftarlarımıza, atkılarıyla, coşkularıyla takımlarının arkasında tek vücut olarak kenetlenmelerini bekliyoruz. Çünkü 12’inci insan futbolda çok önemlidir. Bunu her platformda da ifade etmekten kaçınmıyoruz. Amedspor taraftarlarının yakaladığı düzey bugün Türkiye’de örnek alınabilecek şekildedir. Tabii ki, her şeye rağmen maçın skoru, sonucu ne olursa olsun, gerek maç esnasında gerekse de maç sonrasında taraftarlarımızın coşkulu bir şekilde takımlarının etrafında kenetlenmelerini bekliyoruz. Tüm herkesi maça davet ediyoruz.”

Her maçımız final havasında olacak

15 günlük bir hazırlık süreci geçirdiklerini anımsatan Amedspor teknik direktörü İbrahim Cezayir ise, “Hekimoğlu maçında istediğimiz sonucu almasak da oyun karakterimizi geliştirme anlamında güzel bir adım attığımızı düşünüyorum. Oyuncularımızın bu süre içinde vermiş oldukları reaksiyonlar bence çok çok olumlu. Şanlıurfa maçı her ne kadar kolay bir maç gibi görünse de en azından bir nefes almamız açısından çok değerliydi. Biz o maçı birinci bir basamak olarak görmüştük. Şimdi Sarıyer maçı da bizim ikinci basmağımız. Her maça bir final maçı çabası ile hazırlanıp alabileceğimiz maksimum puanları almaya çalışıyoruz. Sarıyer maçı bizim için dönüm noktalarından bir tanesi. Takımımız şuan hem mental olarak hem fiziksel olarak hem de taktiksel olarak Sarıyer maçına tam anlamıyla hazır. Taraftarımıza iyi bir sonuç alacağımızı inşallah söyleyebilirim. Şuanda bu temenni içerisindeyiz. Yönetimimizle, taraftarımızla, ekibimizle ve oyuncularımızla bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. Bunun için de çok güzel bir hazırlık yaptık. Her şeyden önce oyuncularımız antrenmanlarda vermiş olduğu coşkusuyla, tutkusuyla bu maçı lamayı çok istediklerini bize gösterdiler. Oyuncularımıza çok güveniyorum. Umarım iyi bir oyun ve iyi bir skor ile çıkışımızı devam ettireceğiz” dedi.

amedspor-ibrahim-cezayir-e-emanet-12861471_amp.jpg

Taraftar bizi yalnız bırakmasın

Takımın zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Cezayir, “Ama Amedspor gerçekten çok büyük bir camia.  Bunun üstesinden çok rahat bir şekilde gelebiliriz. Bu şehir gerçekten futbol şehri, futbol aşkının olduğu bir şehir. Bizler taraftarımız için, bu şehir için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız ve yapacağız da. Sarıyer maçında muhteşem bir oyun oynayan, muhteşem bir sonuç alan bir takım olacağını temenni ediyorum. Tüm taraftarımıza buradan bizi yalnız bırakmamasını istiyorum. Geçen maçta da bize büyük destek verdiler ama bu maç gerçekten çok çok önemli, değerli bir maç. Hep birlikte bu maçı kazanmak için bir arada olalım. Umarım istediğimiz çıkışı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Gol yollarındaki eksikliğimizi giderdik

Amedspor’un golü bulmada yaşadığı eksiklikleri de değerlendiren  Cezayir, “Tabii ki, biz hemen hemen 15 günden beri hemen ısınmanın arkasından 40 dakikalık sürede tüm forvet oyuncularına özel çalışma yaptırıyoruz. Tabii bu sadece forvet oyuncularının becerisi ile olacak bir iş değil, bu oyunu tüm takımın oynaması gerekiyor. Organize atak yapabilmek sadece forvet oyuncularıyla olmaz. Tüm takımın aynı ortak akla sahip olması gerekiyor. Yaptığımız taktik çalışmalarda bizim gol yolarındaki aksiyon sayımızı arttırdı. Şanlıurfa maçı ne kadar kolay gibi görünse de yine organize ataklarımızı yapmaya çalıştık. Bunu şimdi zor bir takıma karşı yapacağız. Oyuncularıma çok güveniyorum. Gol yolarında da etkili hücum aksiyonları yapacaklarına çok inanıyorum. Her şeyden önce bu özgüvene sahibiz. Oyuncularımız gol atabileceklerini, iyi pozisyonlara girebileceklerini bizlere gösterdiler. Antrenmanlarda da bunu defalarca gördük. Bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. İyi bir oyun iyi bir skor alacağımıza eminim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum