Amedspor, Düzce deplasmanına 3 puan için gidiyor

Amedspor, Düzce deplasmanına 3 puan için gidiyor
Geçtiğimiz hafta Sarıyer spor’u 3-1’lik skorla geçen, liderle arasındaki puan farkını 3’e indiren Amedspor, Düzce deplasmanı için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, “Kazanmak için gidiyoruz, şampiyonluk iddiamız devam ediyor” dedi.

TİGRİS HABER - Sarıyer maçını değerlendiren Teknik direktör Mesut Bakkal, “Kazanmamız gereken maçtı, kazandık. Taraftarlardan söz etmeden geçemeyeceğim. Destekleri bizi her zaman diri tutuyor.

Maçtan sonra da söyledim, taraftarlara teşekkür ediyorum. Onların bu coşkusu olduğu sürece burada sezon boyunca bize büyük güç katacaklar ve maçta kazanmamızda çok büyük katkı olacaktır. Ayaklarına sağlık, her zaman daha büyük coşkuyla bekliyoruz. Sarıyer maçı berabere düştüğümüz durumda bile oyun üstünlüğü bizdeydi, sonra hem üç gol bulduk hem de bulduğumuz kadarını da kaçırdık. Bu benim için çok daha büyük bir artı. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz” dedi.

Düzce hedefimiz, 3 puan

Bu akşam saatlerinde Düzce’ye hareket edeceklerini söyleyen Teknik Direktör Mesut Bakkal, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Bakkal, “Bugün akşam yolcuyuz sakatımız yok. Bir Serkan cezası var. Serkan’ın cezası var, o da bu hafta bitiyor. İyi transferler yaptık. Yönetime teşekkür ediyorum” dedi.

Düzce deplasmanına 3 puan için gittiklerini söyleyen Mesut Bakkal, liderle aralarındaki puan farkını 3’e indirdiklerini, bu sistemde her şeyin mümkün olduğunu belirterek, şöyle dedi; “Şimdi bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Düzce’den alacağımız 3 puanla şampiyonluk iddiamız devam edecek. Ben ve futbolcularım bu gaye içindeyiz. Düzce deplasmanında böyle bir hedefle gidiyoruz. Sarıyer karşısında oynadığımız oyunu sergileyip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bunu gerçekleştirip, yolumuza devam edeceğiz.” (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.