Amedspor Engelsiz Basketbol takımı, Adana engeline takıldı

Amedspor Engelsiz Basketbol takımı, Adana engeline takıldı
Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye 1'nci ligi B grupta mücadele eden Amedspor Basketbol takımı deplasmanda ligin lideri ve en güçlü takımı Adana Beta Basketbol takımına 65-32 skorla yenildi.

TİGRİS HABER - Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takım Baş Antrenörü Ramazan Deniz, Deplasmanında ligin lideri Adana Beta Enerji basketbol takımına karşı birinci ve ikinci periyotlarda çok iyi oynadıklarına değinerek, Ancak üçüncü ve dördüncü periyotta iyi oynamalarına rağmen ard arda kaçırdıkları basketlerden dolayı sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Şanlıurfa spor’u ağırlayacak

Bu hafta kendi sahalarında konuk edecekleri Şanlıurfaspor’u yenerek, Adana maçında aldıkları mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyleyen Baş Antrenör Deniz, “Konuk Takım bizimle aynı puanda kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak onları buradan elli boş yollamak hedefindeyiz. Play-Off’a kalmak için bu maçı ve oynayacağımız tüm maçlarımızı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu hafta 4 Şubat Pazar saat 12.00'de Seyrantepe spor salonunda oynayacağımız Şanlıurfa Basketbol takımı maçında tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarlarımızın takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu takımın, Amedspor’un Engelsiz basketbol takımı olduğunu herkesin bilmesini istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.