Amedspor, Erzincan’ı gözüne kestirdi

Amedspor, Erzincan’ı gözüne kestirdi
Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor, Anagold 24 Erzincanspor karşısına kendi sahasında 9’ncu randevusuna çıkacak.

Özel Haber-Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Daha önce 8 kez karşılaştığı rakibini ancak bir kez yenebilen Yeşil Kırmızılı ekip, Pazar günü kendi saha ve muhteşem seyircisi önünde ağırlayacağı Anagold 24 Erzincanspor’u yenerek evine eli boş göndermek istiyor.

Kırmızı Grup’ta 62 puanla lider durumda olan Amedspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil Kırmızı takım seyirci desteğini arkasına alarak 24 Erzincanspor’u buradan puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

amedspor-zorlu-viraj-1.jpg

Amedspor, 2’nci galibiyet peşinde

Amedspor 2020 yılından bugüne kadar Anagold 24 Erzincanspor ile 8 kez karşı karşıya geldi. 24 Erzincanspor karışısında ilk galibiyetini 2022 yılında kendi sahasında 3-1’lik skorla kazanan Yeşil Kırmızlı ekip, sahadan 2 kez beraberlikle ayrılırken,5 kezde sahadan yenik ayrıldı.

Son 7 haftayı iyi değerlendirmek istiyor

Amedspor’un başarılı teknik adamı Mesut Bakkal, bugünkü idman öncesi yaptığı açıklamada, kalan son 7 haftayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi. Yakaladıkları avantajı lig sonuna kadar sürdürerekşampiyonluk kupasını kaldırmayı hedeflediklerine dikkat çeken Bakkal, “Bu hafta ligin en zorlu karşılaşması olan Anagold 24 Erzincanspor maçına çıkacağız. Bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda büyük bir engelli daha aşmak için hesap yapıyoruz” dedi.

amedspor-zorlu-viraj.jpg

“Taraftarlar başımızın tacıdır”

Yeşil kırmızılı taraftarların liderlikte büyük pay sahibi olduğunun altını çizen Bakkal, “Taraftarlar başımızın tacıdır. Bu ligin en iyi ekiplerinden biri Anagold 24 Erzincanspor takımıdır. Ligin son haftalarında ortaya koydukları iyi futbol ile aldıkları sonuçların tesadüf olmadığını biliyoruz. Kaliteli futbolculara sahip bir ekip. Sonucu her an değiştirebilecek güçleri var. Bunları takip ediyoruz, muhakkak ki onlar da bizi takip etmişlerdir. Onların da bizlerin de kendimize göre bir hesabımız mutlaka vardır. Amedspor camiası olarak da çok güzel bir avantaja sahibiz, gurubumuzda lideriz. İyi bir atmosfer var. Kendi sahamızda Pazar günü oynayacağız. Taraftar desteğimizin her zamanki gibi üst seviyede olacağını biliyoruz. Taraftarlarımız her zaman başımızın tacıdır. Başımızın üstünde yerleri var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.