Amedspor, Erzurumspor’u 10 yıl sonra yenebilecek mi?

Amedspor, Erzurumspor’u 10 yıl sonra yenebilecek mi?
Tarihinde ilk kez süper lige yükselen ve Diyarbakır’ın 16 yıllık hasretine son veren Amedspor 2026-2027 sezonundaki ilk iç saha karşılaşmasında Erzurumspor FK’yı konuk edeceği maç öncesi Diyarbakır’da ve çevre illerde büyük bir heyecan sardı.

Şehmus KIZILASLAN - Özel

TİGRİS HABER - 16 Ağustos Pazar günü saat.21.30 ‘da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin satışa sunulmasıyla birlikte taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve tükenme aşamasında olduğu öğrenildi.

TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ DOLDURMAYA HAZIRLANIYOR

Amedspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Diyarbakır Stadyumu tribünlerinin 30 bin 480 seyirci kapasitesine sahip olduğu yaklaşık olarak 16 loca ile birlikte kapasitesi yaklaşık 33 bin olarak kayıtlarda gecen stadyumda Amedspor gecen sezon TFF. 2.ligde 4 kez karşı karşıya geldiği, ezeli rakibi Erzurumspor ile bu kez Süper ligde kendi sahasında ilk kez ağırlayacak. Taraftarlar takımlarını tribünde desteklemek için yoğun ilgisi arttı.

AMEDSPOR’DA 10 YILLIK GALİBİYET RÖVANŞI

Amedspor ile Erzurumspor FK, bugüne kadar resmi maçlarda 8 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 4’ünü Erzurumspor FK kazanırken, Amedspor rakibi karşısında takım kaptanı rahmetli Şehmus Özer’inde forma giydiği 2016-2017 futbol sezonu 3 Eylül 2016 tarihinde deplasmanda 2-1 yenmeyi başaran Yeşil Kırmızılı ekip 3 kez de rakibiyle beraber kaldı.

Amedspor 16 Ağustos Pazar günü Saat. 21.30 Erzurumspor ile Diyarbakır süper ligde ilk kez ve 9’ncu randevusuna kendi sahasında taraftarının önüne çıkacak olan Amedspor rakibi karşısında hem 10 yıllık galibiyet hasretine son vermek, hem de Erzurumspor FK karşısındaki alacağı galibiyetle süper lige iyi başlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.