Amedspor, haftayı 6 puanla kapatmak istiyor

Amedspor, haftayı 6 puanla kapatmak istiyor
2.Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, fikstür gereği yarın deplasmanda Karaman FK ile karşılaşacak. Morallerin yüksek olduğu takım bu virajı da kayıpsız geçerek hedefe giden yolda bir engeli daha aşmak istiyor.

4 Günde 2 Maça Çıkacak

TİGRİS HABER - Geçen haftayı maç yapmadan bay geçiren Amedspor, yoğun bir maç trafiğine girdi. Geride kalan 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 19 puanla namağlup şekilde zirvede yer alan Amedspor, yarın deplasmanda Karaman FK ve Pazar günü de Diyarbakır’da Isparta 32Spor’la karşılaşacak. 4 günde iki maça çıkacak olan Amedspor, bu süreçten 6 puan çıkararak rakipleriyle puan farkını açmak istiyor. Karaman maçı için bu şehre giden Amedspor’da teknik heyet ve futbolcular, mutlak galibiyet hedefini dile getirdi.

Maçın Hakemi Ankara’dan

Yeni Karaman Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesi B klasman hakemi Efe Tanrıverdi yönetecek. Yardımcılıklarını yine Ankara’dan Serdar Osman Akarsu ve Harun Terin, 4.hakemliği de Onur Güneş yapacak. Karşılaşma Karaman FK’nın youtube kanalında canlı olarak yayınlanacak. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum