Amedspor hoca arayışında

Amedspor hoca arayışında
Mehmet Budakın’ın istifasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlayan yönetimin aralarında Mustafa Çapanoğlu ve Mustafa Ceviz’in de bulunduğu bazı teknik adamlarla temasa geçtiği belirtiliyor.

Mehmet Budakın’ın istifasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlayan yönetimin aralarında Mustafa Çapanoğlu ve Mustafa Ceviz’in de bulunduğu bazı teknik adamlarla temasa geçtiği belirtiliyor. Maddi sorunları aşmak ve şampiyonluğa oynayacak takımın bütçesini oluşturmak için ise arayışlar devam ediyor.

 

Teknik Adam Arayışları

Sözleşmesi sona eren Mehmet Budakın’ın göreve devam etmek istememesi üzerine yeni arayışlara yönelen Amedspor yönetimi teknik direktör sorununu çözmek için arayışlarını hızlandırdı. Şu ana kadar kamuoyunda tanınan bazı teknik adamlarla görüşmeler yapıldığı belirtiliyor. Bu isimler arasında Mustafa Çapanoğlu ve Mustafa Ceviz isimleri ön plana çıkıyor. Geçen sezon Kastamonuspor 1966 ve Manisa Büyükşehir Belediyespor takımlarını çalıştıran Çapanoğlu’nun yardımcı antrenörlüğünü Diyarbakırspor’un eski futbolcularından Armağan Yapıcı yapıyor.

2-022.jpg

 

Maddi Sorunlara Çözüm Aranıyor

Mustafa Ceviz ise daha önce Diyarbekirspor’da da görev yapmıştı. Çapanoğlu ve Ceviz’in yanı sıra bazı teknik adamlarla daha temasa geçildiği belirtiliyor.

Yönetim bir yandan teknik direktör arayışlarına devam ederken, diğer yandan da maddi sorunları çözmek için çalışmalara devam ediyor. Kulüpte acil yapılması gereken ödemeler ve gelecek sezonun bütçesi için arayışların devam ettiği,bu arada küçük çaplı ödemelerin de yönetim tarafından gerçekleştirildiği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.