Amedspor için dayanışma gecesi

Amedspor için dayanışma gecesi

DİMDER Başkanı Aziz Elaldı, Amedspor’a desteklerinin süreceğini belirterek, İstanbul’da kulübe destek amacıyla önemli bir gece düzenleyeceklerini açıkladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Elaldı, “DİMDER her zaman Amedspor’un yanında olmuştur. Kulübümüzün, kimliğimizin yanında olacağız” dedi.

Diyarbakır İnşaat Müteahhitleri Derneği (DİMDER) Başkanı Aziz Elaldı, derneğin sosyal sorumluluk çalışmaları ve Amedspor’a yönelik destekleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“DİMDER HER ZAMAN AMEDSPOR’UN YANINDA”

Amedspor’un elde ettiği başarılarla Diyarbakır’ın sınırlarını aşan bir görünürlüğe ulaştığını belirten Elaldı, DİMDER olarak kulübe destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl Ankara’da Amedspor için düzenlenen organizasyona da değinen Elaldı, “DİMDER her zaman Amedspor’un yanında olmuştur. En yakın zamanda geçen sene Ankara sporunu üstlenmiştik. DİMDER olarak biz her zaman kulübümüzün, kimliğimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL’DA AMEDSPOR İÇİN GECE

Elaldı, Amedspor’a destek amacıyla İstanbul’da önemli bir gece düzenleyeceklerini açıkladı.

Yakın zamanda gerçekleştirilecek organizasyonun Amedspor’a yardım gecesi olacağını belirten Elaldı, DİMDER’in bu süreçte kulübe destek vermeyi sürdüreceğini söyledi.

Elaldı, “Yakın zamanda İstanbul’da çok önemli bir gece gerçekleştireceğiz. Bu anlamda da Amedspor’a yardım gecesi gerçekleştireceğiz” dedi.

“DESTEĞİNİZ BİZİ CESARETLENDİRİYOR”

DİMDER’in sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol üstlendiğini belirten Elaldı, üyelerin ve kentteki farklı kesimlerin desteğinin kendilerini cesaretlendirdiğini ifade etti.

Elaldı, DİMDER olarak Diyarbakır’a ve kentin değerlerine katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek, destek verenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.