Amedspor için tehlike çanları

Amedspor için tehlike çanları
Yeni sezon 19-20 Eylül’de başlayacak ancak Amedspor’daki belirsizlik devam ediyor.

TİGRİS HABER - Aylardır yapılamayan kongre için İçişleri Bakanlığı’ndan onay çıktı. 23 Ağustos Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesinde yönetimin nasıl olacağı bilinmiyor. Taraftarlar, yaşanan tablo nedeniyle büyük endişe duyuyor.

Kongre Pazar Günü Saat 16.00’da

2.Lig’de mücadele eden Amedspor, sezonun başlamasına 1 aydan az bir süre kala yaşadığı belirsizliği bir türlü aşamıyor. Diğer takımlar transfer çalışmalarını tamamlayıp kamp çalışmalarını yaparken, Amedspor’da henüz yönetim belli değil. Aylardır pandemi nedeniyle yapılamayan olağanüstü genel kurul için İçişleri Bakanlığı’ndan izin çıktı. Kongre Pazar günü saat 16.00’da kulübün Talaytepe’deki tesislerinde çoğunluk şartı aranmadan yapılacak.

Maddi Kaynak Sorunu Var

Ancak kongre öncesinde yönetimin nasıl oluşturulacağı belli değil. Son yıllarda kulübe verdiği maddi destekle dikkat çeken Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası’nın yönetim oluşturma çalışmalarında şu ana kadar olumlu sonuç alınamadığı ifade ediliyor. Geçen sezondan kalma borçlar ile yeni sezonun bütçesi için ilk etapta en az 4-5 milyon kaynak gerektiği belirtilirken,sorunun aşılamamasında bu durumun etkili olduğu öğrenildi. Ayrıca başkanlık için de uzlaşı sağlanamadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.