Amedspor için zor hafta

Amedspor için zor hafta
2.Lig Kırmızı Grup’ta haftalardır zirvede yer alan Amedspor, Pazar günü ligin iddialı ekiplerinden 24Erzincanspor’a konuk olacak. Liderin amacı bu maçtan da zaferle ayrılarak yenilmezliğini sürdürmek, şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak.

İki Takım İçin de Kritik

TİGRİS HABER - Tarihinin en parlak sezonunu yaşayan, geride kalan 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen, topladığı 29 puanla en yakın takipçisinin 4 puan önünde zirvede yer alan Amedspor, Pazar günü zorlu bir deplasmana çıkacak. Son 7 maçında yenilmeyen 24Erzincanspor’un konuğu olacak. Hedef, bu engeli de kayıpsız aşarak önemli bir eşiği daha hasarsız atlatmak.

Maçın Hakemi Aydın Bölgesinden

Hem iç saha hem deplasmanda istikrarlı bir sezon geçiren Amedspor, kritik Erzincan virajından da 3 puanla dönmesi halinde çok büyük avantaj sağlamış olacak. Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda Pazar günü saat 14.00’da başlayacak maçın orta hakemi Aydın bölgesinden Eren Özyemişcioğlu.

İlk Yarıda Kalan Maçlar

Bu arada Amedspor, sezonun ilk yarısında kalan 7 maçta sırasıyla deplasmanda 24Erzincanspor, kendi sahasında Fethiyespor,deplasmanda İnegölspor, kendi sahasında Kastamonuspor, deplasmanda Iğdır FK, kendi sahasında Somaspor ve deplasmanda Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum