Amedspor için zorlu bir gün

Amedspor için zorlu bir gün
 Haber
5 Kasım’da kendi sahasında 1-0 kazandığı Etimesgut Belediyespor maçından bu yana son 1.5 ayda oynadığı 5’i lig ve 1’i kupa olmak üzere 6 resmi maçta galip gelemeyen Amedspor, bugün saat 14.00’da Diyarbakır Stadı’nda Somaspor’la karşılaşacak.

TİGRİS HABER - 5 Kasım’da kendi sahasında 1-0 kazandığı Etimesgut Belediyespor maçından bu yana son 1.5 ayda oynadığı 5’i lig ve 1’i kupa olmak üzere 6 resmi maçta galip gelemeyen Amedspor, bugün saat 14.00’da Diyarbakır Stadı’nda Somaspor’la karşılaşacak. Amedspor, kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

Liderle Puan Farkı 7’ye Çıktı, Hedef Mutlak Galibiyet

2.Lig Kırmızı Grup’ta 33 puanla ikinci sırada yer alan Amedspor, bugün kritik bir mücadeleye daha çıkacak. Lider GMG Kastamonuspor’un dün deplasmanda Isparta 32Spor’u 3-0 mağlup etmesi nedeniyle zirveyle arasındaki puan farkı 7’ye çıkan Amedspor, grubun güçlü ekipleri arasında yer alan 26 puanlı Somaspor’u yenerek hem 6 maçlık kazanamama stresine son vermek hem de zirve iddiasını sürdürmek istiyor.

Kadro dışı bırakılan Gökhan Alsan dışında eksik futbolcunun bulunmadığı Amedspor’da hazırlıklar tamamlandı, takım maç saatini beklemeye başladı. Maçın orta hakemliğini Ankara bölgesinden Onur Bingöl yapacak.

6 maçtır Galibiyete Hasret

Son galibiyetini 5 Kasım’da Diyarbakır’da Etimesgut Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek elde eden Amedspor, bu maçın ardında 24Erzincanspor (deplasman), Fethiyespor (İç saha), İnegölspor (deplasman) ve Iğdır FK (deplasman) ile berabere kalıp Kastamonuspor’a (iç saha) yenildi. Ziraat Türkiye Kupası’nda da deplasmanda Boluspor’a 1-0 yenildi. Son 6 resmi maçında 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan Serdar Bozkurt’un öğrencileri bugün bu özleme son vermek istiyor.

Amedspor, bugünkü maçın ardında 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Menemen FK ile karşılaşarak sezonun ilk yarısını tamamlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.