Amedspor kadın futbol takımı revire döndü

Amedspor kadın futbol takımı revire döndü
Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde mücadele eden, Amedspor kadın futbol takımı ligin 18 'nci haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük kadın futbol takıma konuk olacak.

TİGRİS HABER - Amedspor kadın futbol takım sakatlık ve cezalı sporcuların fazla olması nedeniyle kadro kısıtlı olması sonucunda Antrenmanlara eksik sporcularla çıkan, Yeşil Kırmızı ekip Cezalı ve Sakatlıkları devam eden sporcuların olması Teknik heyetin kadro kurmak zorlandığını ve can sıkıntısına neden oldu.

Turkcell Kadın Futbol Süper Liginde mücadele eden, Amedspor kadın futbol takımı ligin 18 'nci haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük kadın futbol takıma konuk olacak. Gecen hafta kendi evinde çok iyi oynadığı Gaziantep ALG Kadın futbol takıma karşı sahadan 3-2 lik skorla yenilerek sahadan ayrılan Amedspor Kadın futbol takımı bu hafta deplasmanda Beşiktaş kadın futbol takımını 1-0’ lik sonuçla kazanan Fatih Karagümrük kadın futbol takımı karşısında Cezalı ve Sakatlıkları devam eden sporcuların olması nedeniyle kadro kurmakta zorlanacak gibi gözüküyor.

Amedspor kadın futbol takımını ligde 11’nci sırada 17 puanı bulunurken, Rakip Fatih Karagümrük spor’ un ise ligde 7’nci sırada 27 puanı bulunuyor.

Sakatlıklar can sıkıyor

Amedspor Kadın Futbol Takımının Teknik Direktörü Erhan Eren, bu hafta oynayacakları Fatih Karagümrük spor maçında eksik ve sakatlıkları devam eden sporcular nedeniyle kadro kurmakta zorluk geçeklerini ifade etti. Eren “ Bu hafta deplasmanda zorlu Fatih Karagümrük spor karşında 6 eksik ve 2 cezalı sporcumuzdan yoksun çıkacağız. Bizim hedefimiz ligde kalmak mücadelesi içindeyiz. Bu anlamda bu maç hazırlıklarımızı eksil sporcularımızdan yoksun hazırlanıyoruz. Sakatlıkları devam eden stoper Anastasiia Illina , Forvet oyuncusu Kim Campos , orta saha oyuncusu Şehriban Dülek, Orta saha oyuncusu Tatiana Stepanova ve kırmızı Kart cezalısı Hividar Ödüngit ile gecen hafta sakatlıktan yeni çıkan Güzide Acu ve Öznur Taş bu hafta oynayıp oynayamamaları maç saatinde belli olacak” dedi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.