Amedspor Kadın futbol takımının hedefi galibiyet

Amedspor Kadın futbol takımının hedefi galibiyet
Turkcell Kadın Futbol Süper liginde mücadele eden Amedspor Kadın futbol (Yarın) Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ataşehir Belediyespor maçı için bu sabah Hava yoluyla İstanbul geçti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedspor Kadın takımı geçen hafta ligin güçlü ekibi Trabzon'u kendi evinde yenerek Kırmızı çizgiden bir adım uzaklaştı. Yeşil Kırmızı ekip, Ataşehir Belediyespor'u yenerek nefes almak istiyor.

Amedspor kadın futbol takımı sorumlu Antrenörü Erhan Eren, geçen hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor'u yediklerini ve ligde çok önemli 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını söyledi.

Eren, “Yarın deplesmanda ligde var olma mücadelesi veren Ataşehir Belediyespor'la karşı karşıya geleceğiz. Onlarında bizim gibi Kırmızı çizgiden bir an önce uzaklaşma adına mutlak puan veya puanlara ihtiyacı var. Anacak, bizde 3 puan hedefliyoruz” dedi.

Eren, Cezaları nedeniyle 2 hafta takımda yer alamayacak olan Peterson ve
Vusale dışında başka bir eksiklerinin olmadığını, Ataşehir Belediyespor maçını kazanarak ligde rahat bir nefes alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.