Amedspor Kadın futbol takımının kader maçı

Amedspor Kadın futbol takımının kader maçı
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde küme düşme potasında bulunan Amedspor Kadın futbol takımı, üst üste aldığı galibiyetlerle ligde 4 basamak birden yükselerek, kırmızı çizgiden uzaklaştı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde küme düşme potasında bulunan Amedspor Kadın utbol takımı, üst üste aldığı galibiyetlerle ligde 4 basamak birden yükselerek, kırmızıçizgiden uzaklaştı. Yeşil Kırmızı ekip, Cumartesi günü Saat 12.00'da ligden düşmesi kesinleşen Adana idmanyurduspor'u konuk edecek

Ligde 28 puanı bulunan ve 10. sıradaki Amedspor kadın futbol takımı Cumartesi günü Saat 12.00'de Seyrantepe Spor Kompleksi'nde küme düşmesi kesinleşen Adana idmanyurduspor'u yenerek ligde kalmayı garantilemek istiyor.

amedspor-kadin-futbol-1.jpg

Amedspor için kader maçı

Amedspor kadın futbol takımı Sorumlu Antrenörü Erhan Eren, ligde kalmak adına Cumartesi günü oynayacakları Adana idmanyurspor'u yenerek ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi. Eren "Asıl ligde kalıp kalmamak adına yarın oynayacağımız Adana İdmanyurduspor maçı, bizim için en önemli karşılaşma olduğunu ifade etmek isterim. Kümeye düşen takımlar genellikle çok tehlikeli olurlar. Bu karşılaşma da onlardan birisi. Rakip takım bu maça kafa olarak çok rahat çıkacak. Onun için biz bu maça çok ciddi hazırlandık. Bu maçı da kazanarak kaç haftadır aldığımız galibiyet serimizi sürdürerek, ligde kalma adına rahat nefes almak istiyoruz. Gecen haftalarda konuştuğum gibi önümüzdeki zorlu ve bire bir rakiplerimizle maç yapacağımızı ilk iki karşılaşmayı kazandık. Yarın ki maçta üçüncüsü olacak. Bunu da kazanarak ligde kalmayı büyük ihtimaller garantilemiş olacağız" dedi.

Takımda 3 haftadır üst üste alınan galibiyetler sonrası takımda moral ve motivasyonlarını yükselttiğini anlatan Eren, Peterson ve Vuslae'nın aldığı 2 maçlık cezanın bitiğini ve yarınki karşılaşmada yerlerini alacaklarına aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.