Amedspor, Kastamonuspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Amedspor, Kastamonuspor maçının hazırlıklarını tamamladı
Türkiye 2'nci lig Kırmızı grupta 71 puanla Liderliğini sürdüren Amedspor, ligin 34'nci haftasında deplasmanda konuk olacağı Kastamonuspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-Kırmızılı takım Yarın sabah 11.00'de özel uçakla Kastamonu'ya uçacak

Özel Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Lider Amedspor, en yakın rakibi Kastamonuyu yenerek yarışta yalnız kalmak istiyor. İlk yarıda kendi sahasında Kastamonuspor’a yenilen Amedspor, hem rövanşı almak hem de şampiyonluğu garantilemek amacında.

Bakkal 15'nci Randevuya çıkıyor

Amedspor, Teknik Direktörü Mesut Bakkal'la 14 lig karşılaşmasında 12 galibiyet 2 beraber alarak 71 puanla liderliğini sürdürüyor. Bu maçla ilgili düşüncelerini açıklayan Mesut Bakkal, "Ligin bitimine 4 hafta kaldı, şampiyonluk yolunda telafisi olmayan haftalara girdik. Onun için Öncelikle pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız ligin en zorlu ve şampiyonluk yolunda en kritik maçında sahaya 3 puan için çıkacağız. Bir puan için değil yenmek için sahada olacağız. Galibiyet şampiyonluk turu gibi olacak. Taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.