Amedspor, kondisyon yüklemesi yapıyor

Amedspor, kondisyon yüklemesi yapıyor
Trendyol 1'nci lig flaş ekiplerinden Amedspor, yeni futbol sezonunun ilk etap kamp hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kartepe'de günde çift idman yapan Yeşil Kırımızı ekip, bu sabah kondisyon ağırlıklı antrenman yaptı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Başarılı Teknik Direktör Ersun Yanal ve yardımcıları nezaretinde bu sabah kondisyon ağırlıklı yapılan idmanda, kısa ve uzun koşular yapan futbolcuların oldukça zorlandıkları görüldü. Deyim yerindeyse Ersun Yanal, pestilleri çıkan futbolculara acımadı. Kondisyon yüklemesi yapan tecrübeli hoca Yanal, futbolcuların sezona hazır olması talimatı verdi. Sporcular yapılan zorlu antrenmana rağmen bir biriyle şakalaşmaları, dikkat çekti. Futbolcuların hırslı ve azimli çalışmaları, teknik heyeti mutlu etti.

Başarılı teknik adam Yanal, yeni sezon öncesi antrenmanlarda daha ciddi ve tempolu isteğini ilettiği futbolcular, bu doğrultuda kampın ikinci etabına kadar hazır olmalarını istedi. Yanal, futbolcuların ikinci etap kamp çalışmaları öncesi futbolcuları, daha güçlü ve hırslı olmalarını istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.