VİDEO - Amedspor kulübüne anlamlı hediye

VİDEO - Amedspor kulübüne anlamlı hediye
Amedspor’un efsanevi kaptanlarından Şehmus Özer’in doğum gününde anlamlı bir kutlama yapıldı. Ünlü kaptan Şehmus Özer’in yağlı boya tablosunu yapan ressam Hakan Esen, daha anlamlı olsun diye doğum gününde bu eserini Amedspor Kulübüne hediye etti.

Mümin Ağcakaya

 TİGRİS HABER - 2016 yılında talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Amed Sporun ünlü kaptanı Şehmus Özer’in yağlı boya tablosunu yapan ressam Hakan Esen, bu eserini Amedspor Kulübüne hediye etti. Amedspor Kaptanı Şehmus Özer’in doğum gününe denk gelmesi bu hediyeyi daha anlamlı kıldı. Şehmus Özerin yağlı boya tablosunu alan Amed Spor Kulüp As Bakanı Cahit Akın ve başkan yardımcısı Ergin Başarır sanatçı Hakan Esen’e teşekkür etti.

amedspor-tigris1.jpg

Anlamlı bir gün anlamlı hediye

Amedspor Kulübüne hediye edilen Şehmus Özer’in tablosunu kabul eden kulüp As Başkanı Cahit Akın, şunları söyledi; “Bugün bizim için anlamlı bir gün. Bugün sevgili kaptanımızın doğum günüdür.  Kulübümüzün unutulmaz kaptanı Şehmus Özer’in bu tablosu için harcadığınız emeğinize sağlık diliyorum. Bizi gururlandırdınız. Şerefle bu tabloyu sizden alıyorum. Kulübümüz adına da çok teşekkür ederiz.

1427.jpg

‘Biz de şampiyonluk armağan etmek istiyoruz’

Umarım Amedspor bu yıl taraftarını sevindiren şampiyonluğu halkımıza armağan eder. Hepimizin çabası bu yöndedir. Amedspor porun taraftarı gerçekten çok kıymetlidir. Değerlidir. Emekçidir. Bütün güzellikleri hak eden saygın bir taraftar kitlesidir. Dolayısıyla onlara ne yapabilirsek yine de az kalır. Umarım biz de onlara bir şampiyonluk armağan ederiz.”

amedspor-tigris2.jpg

‘Ona şampiyonluk sözümüz var’

Sanatçı Hakan Esen ise; “Ben de Amedspor taraftarı bir resim sanatçısıyım. Merhum kaptanımız Şehmus Özer’e verilen bir şampiyonluk sözü vardı. Bu yıl kendisine verilmiş olan sözün yerine getirilme umudunun en büyük yaşandığı bir yıl. Şu an play-off da mücadele veriyor. Kendisi kulübe büyük emekler vermiş büyük bir değer. Anısını yaşatmak için böyle bir çalışma yapmayı düşündüm. Kulüp yetkililer yaptığım bu hediyeyi kabul ettiler. Bu da beni şereflendirdi. Çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.