Amedspor Kulüp Başkanı açıkladı: Önemli transferler olacak

Amedspor Kulüp Başkanı açıkladı: Önemli transferler olacak
Amedpor Kulüp Başkanı Çetin Alsaç, “Bizi üst seviyeye çıkartacak futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Son 3-4 transferlerimiz bizi bir yerlere götürecek oyuncular olacak” dedi.

TİGRİS HABER- Amedspor Kulüp Başkanı Çetin Alsaç, As Başkan İhsan Avcı ve Teknik Direktör Aykan Atik ortak basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Kulüp Başkanı Çetin Alsaç, yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, “Transfer ve projelerimizi açıklamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Çok yoğun bir çalışma yürüttük. Şuan itibariyle işleri toparladık. Bildiğiniz gibi Kongrede şunu söylemiştik, ‘önce yaparız sonra yaptıklarımız üzerinden konuşuruz’ demiştik. Amedspor bu kentin markasıdır. Forma reklamları ile ilgili görüşlerimiz sürüyor. Amedspor’un hedefi belli. Biz buraya geldiğimizde bir takım yapısı yoktu. Biz en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Başarı için her yolu denemeye hazırız. Bizi üst seviyeye çıkartacak futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Son 3-4 transferlerimiz bizi bir yerlere götürecek oyuncular olacak. Maça giderken taraftarlarımızın bizi stadyuma uğurlama gibi bir düşüncemiz var. Bununla ilgili detayları açıklayacağız” dedi.

Amedspor’u istenilen yere getireceğiz

Daha sonra söz alan başarılı teknik direktör Aykan Atik, “Yönetimin bizi Amedspor’a layık gördüğü için teşekkür ediyorum. Yeni bir yönetim yeni bir takım, çalışmalarımız devam ediyor. 2 Eylül’de 10 günlük kamp geçirdik. Bu süre bizim için önemliydi. Bu kısa sürede arkadaşlarla çalışma fırsatı bulduk. Bugüne kadar 13 transfer yaptık. Kısa sürede iyi bir ekip oluşturduk. Dışarıdan gelen bazı futbolcu arkadaşlarımız hazır değil. Bunlar çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yaparız. Hazırlık dönemimiz devam edecek. Biz Amedspor’u istenilen yere getirmeye inanıyoruz. Kendimize güvenerek buraya geldik. Kulübün iyi duruma gelmesi için mesaimizi burada harcayacağız” şeklinde konuştu.

Gittiğim yerde başarılı olmak isteyen biriyim

Zor bir grupta olmalarının kendileri için bir anlam taşımadığını ifade eden Atik, “Şampiyonluğa oynayan görüntüsü veren bazı takımlar var. Benim için bu önemli değil. Biz önce kendimize bakmak durumundayız. Biz hem maçlara çıkacağız, hem de eksikliklerimizi gidereceğiz. Ben gittiğim yerde başarılı olmak isteyen biriyim. Buraya gelen oyuncularda öyle. Hepsi ile tek tek görüştük, bu şehre bu takıma layık olmalarını istedik. Önemli olan bizim ne yapmak istediğimiz. Üstüne koya koya yol alacağız” dedi.

Başarı öyküsü yaratmak için yola çıktık

As Başkan İhsan Avcı ise, “ Tranfser komitesi oluştururken. Transfer ettiğimiz oyuncuları menejeri üzerinden almadık. Oyuncu ile aramıza hiçbir aracı koymadık. İkinci ilke kararımız, son 3 yılda onlarca kişi geldi, ama kemik takım yok. Yönetim olarak başarı öyküsü yaratmak için yola çıktık. Geçmişte bu takımda oynamış oyuncular ve teknik direktörlerle görüşerek görüşlerini aldık. Yeni gelen teknik ekibin görüşlerini alarak bir çalışma yürüttük. Gelişi güzel transfer yapmadık. Bölge oyuncularının çoğuna teklif götürdük. Bize sporcu değil, yol arkadaşı olun dedik. Bir bölümünün sözleşmeleri vardı, bazıları söz vermelerine rağmen gelmedi. Bir bölümü ile ilgili açıklamalarımızı yaptık. Gizemli bir yönetim değil, ne varsa şeffaf bir şekilde açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Kafasını tekmenin önüne koyan ve mücadele eden bir takım izleyeceksiniz

Avcı son olarak, “Bazı mevkilere birkaç oyuncu daha transfer edebiliriz. Bizi izleyen her taraftar, çoşkolu ve heyecanlı bir takım izleyecek. Kafasını tekmenin önüne atan, mücadele eden bir takım izleyeceksiniz. Hiçbir futbolcumuzun, personelin ve esnafa borcumuz yoktur. Hiçbir oyuncunun Amedspor ile mahkemelik olmaması için Eski oyunculara bile şuan görüşüyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum