Amedspor kulüp tesisleri 1'nci lige hazırlanıyor

Amedspor kulüp tesisleri 1'nci lige hazırlanıyor
Önümüzdeki sezon Trendyol 1'nci ligde mücadele edecek olan Amedspor kulüp tesisleri de yeni sezon için hazırlanıyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Önümüzdeki sezon Trendyol 1'nci ligde mücadele edecek olan Amedspor kulüp tesisleri de yeni sezon için hazırlanıyor. Gece maçlarının da oynanacağı 1. lig için tesislerde ışıklandırma sistemi başta olmak üzere binanın iç ve dış cephelerinin komple onarılarak, boyanması gerekiyor. Tüm bu işlerin yapılması için de kongrenin yapılarak, yeni yönetimin göreve başlaması bekleniyor.

screenshot-14.png2012-2013 futbol sezonu sonunda Turhan Özyazan yönetiminde 3'ncü lig 1'nci grupta şampiyon olarak 2'nci lige yükselen Amedspor, 11 yıl sonra bu kez şampiyon olarak Trendyol 1'nci lige yükselmesi, beraberinde birçok iş yoğunluğunu da getirdi. Uzun yıllardan beri onarım görmeyen kulüp tesislerinin tadilattan geçirilmesi için yeni yönetimin göreve gelmesi bekleniyor.

screenshot-15.pngGece maçlarının da oynandığı 1. lig için Şeyhmus Özer Tesisleri idman sahasının da ışıklandırılması, ikinci bir idman sahasının oluşturulması, tesis binasının iç ve dış cephesinin komple onarılarak elden geçirilmesi gerekiyor. Bekar futbolcuların kaldığı odalar için hazırlanacak yeni projelerle, yaşanabilir bir ortam yaratılması gerekiyor. Özellikle transfer edilecek yabancı futbolcular ile yerli futbolcuların yaşam alanlarının daha modern ve rahatlatıcı olması gerektiği için yeni yönetimin göreve gelmesi bekleniyor.

4 Haziran tarihinde, çoğunluk sağlanmazsa 11 Haziran'da yapılacak kongrede göreve gelecek yönetim kurulunun ilk icraatı olarak, kulüp ve tesisin elden geçirilmesi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.