Amedspor kupada Antalyaspor’a yenildi

Amedspor kupada Antalyaspor’a yenildi
TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’a 4-0 yenilerek kupaya veda etti.

TİGRİS HABER -  TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor her geçen hafta zirve yarışından uzaklaşıyor. Teknik Direktör Mesut Toros’la yollarını ayıran Amedspor, 4 hafta önce takımın başına deneyimli çalıştırıcı Aykan Atik’i getirmişti.  Atik’le 4 maça çıkan Amedspor sadece 4 puan toplayabildi. Erzincan yenilgisi ile birlikte Amedspor 21 puanla 4. Sıraya geriledi.

Amedspor kupaya veda etti

Ligde zor günler geçiren Amedspor dün akşam Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı için Antalyaspor’la karşılaştı. Antalya Stadyumu’nda 21.00’de başlayan maça ev sahibi ekip hızlı başladı. 33 ve 85 dakikada Gökdeniz Bayrakdar,  69. Dakikada Hüsam Gaşa ve 81. Dakikada Mustafa Erdilman’ın golleriyle ev sahibi takım maçtan 4-0 galip ayrıldı. Antalyaspor bir üst tura çıkarken, Amedspor bu yenilgi ile kupaya veda etmiş oldu.

Öte yandan Erzincanspor maçı sonrası Amedspur Kulübü, disiplinsiz davranışlar nedeniyle Kurtuluş Yurt, Sıddık İstemi, Muhlis İstemi ve Mücahit Çakır’ı süresiz olarak kadro dışına bırakma kararı almıştı. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.