Amedspor, kupayı kaptan Şehmus’a götürecek

Amedspor, kupayı kaptan Şehmus’a götürecek
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grupta, 81 puan toplayarak şampiyon olan Amedspor, yarın kupasına kavuşuyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grupta, 81 puan toplayarak şampiyon olan Amedspor, yarın kupasına kavuşuyor. Yarın akşam düzenlenecek kupa töreninden sonra Pazartesi günü, yeşil kırmızılı futbolcular ve bazı yöneticiler ile taraftarlar gurubu, şampiyonluk kupasını rahmetli kaptan Şehmus Özer'in mezarına götürmesi bekleniyor.

Yarın 11 Mayıs Cumartesi günü akşam saat 17.00'da kulüp tesislerinde sınırlı sayıdaki davetlilerin de katılacağı tören alanına, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticiler, Teknik Direktör Mesut Bakkal ve bu sezon kupanın Diyarbakır'a gelmesinde en büyük pay sahibi olan yeşil kırmızılı futbolcular, DİSKİspor döneminden başlayarak eski kulüp başkanları, yöneticiler ve bazı sembol olmuş futbolcular ile Amedspor kulübüne bugüne kadar katkı sunan bazı sponsor firma temsilcileri, ayrıca katkı sunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bazı gazeteciler girebilecek. Şehmus Özer Tesislerindeki töreninden sonra alınan kupa, Amedspor Kulübü'ndeki müzede yerini alacak.

Pazartesi günü de bir gurup yönetici, teknik heyet, yeşil kırmızılı futbolcular ve taraftar gurupları, kupayı alarak Amedspor'un rahmetli kaptanı Şehmus Özer'in mezarına götürüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.