Amedspor, liderlik koltuğunu kovalıyor

Amedspor, liderlik koltuğunu kovalıyor
Amedspor iki puan gerisinde olduğu, lider Iğdır FK spor'un BAY geçirdiği haftayı iyi değerlendirmek istiyor. Yeşil-Kırmızılı takımın hedefi, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Derincespor'u yenerek, özlediği liderlik koltuğuna yeniden oturmak.

TİGRİS HABER - Amedspor ligin 26'nci haftasında deplasmanda zorlu Derincespor için iddialı hazırlanıyor. Amedspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçtan galip gelip, haftayı BAY geçirecek olan Iğdırspor’un liderlik koltuğunu kapmak.

Bakkal, hedefimizi yakalamak istiyoruz

Amedspor' un Tecrübeli Teknik Direktörü Mesut Bakkal, gazetemize yaptığı açıklamada "Iğdırspor bu haftayı BAY geçirecek. Bu durum liderlik fırsatı doğurdu. Derincespor’u yendiğimiz takdirde liderlik koltuğuna yeniden oturacağız. Iğdırspor ile aramızda iki puan fark var. Bu durumu değerlendirmek istiyoruz.

Bizim bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok. Sporcularımızın moral ve motivasyonları çok iyi durumda ve üst seviyede. Berk’in Geçen hafta Uşakspor ile oynadığımız karşılaşmada bileğine aldığı sert darbe sonucunda sakatlığı var, tedavisi sürüyor. Maç gününe kadar durumuna bakıp, kararını vereceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.