Amedspor lige döndü

Amedspor lige döndü
Gaziantepspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı hükmen galibiyetle kapatan Amedspor, bu hafta deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşacak.

Tigris Haber- Teknik sorumlu Mehmet Budakın,”Kalan 3 maçta iyi sonuçlar alarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Puanın ı 49’a çıkardı

2.Lig Beyaz Grup’ta 31.haftayı 3-0’lık hükmen Gaziantepspor galibiyetiyle tamamlayan Amedspor, puanını 49’a çıkararak 6.sıraya yükseldi. Şampiyonluk ve Play-Off iddiasını haftalar önce yitiren Amedspor’un hedefi kalan 3 maçta iyi sonuçlar alarak sezonu üst sıralarda tamamlamak.

Bu hafta Bodrumspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Amedspor, daha sonra evinde Kastaomuspor’la ve son haftada da deplasmanda Bayrampaşa ile kozlarını paylaşarak sezonu noktalayacak.

“Camiaya karşı sorumluluğumuz var”

Bir yandan yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için transfer arayışlarına başlayan Amedspor, diğer yandan da kalan 3 maçta iyi sonuçlar almak istiyor. Teknik sorumlu Mehmet Budakın, tüm maçlara aynı ciddiyetle çıkacaklarını söyledi. Budakın,”Ligde her hangi bir hedefimiz kalmamış olabilir ama biz camiamıza ve kentimize karşı sorumluyuz. Bu yüzden her maça aynı ciddiyetle çıkmak zorundayız. Ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz”  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.