Amedspor maçı sonrası Denizlispor'a ağır ceza!

Amedspor maçı sonrası Denizlispor'a ağır ceza!
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu geçen hafta Denizlispor kulübüne Amedspor maçında taraftarının neden olduğu, saha olayları ve çirkin kötü tezahüratları nedeniyle ceza yağdırdı.

TİGRİS HABER - TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 18.01.2024 tarihinde yaptığı toplantı sonrası Denizlispor kulübüne Amedspor maçında taraftarının neden olduğu saha olayları ve çirkin kötü tezahüratlar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama ve 148.000 TL para cezası verilmesine karar verdi.
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 18.01.2024 tarih ve 44 sayılı toplantısında Denizli spor kulübü hakkında almış olduğu kararları ise şöyle:

“DENİZLİSPOR Kulübünün, 14.01.2024 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR–AMED SPORTİF FAALİYETLER TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada DENİZLİSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu FDT’nin 53/8. maddesi kapsamındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada DENİZLİSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum