Amedspor maçına Bursa bölgesinden hakem

Amedspor maçına Bursa bölgesinden hakem
Amedspor’un Pazar günü Saat: 14.00’ te Ankara deplasmanında karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçını Bursa bölgesinden bir hakem yönetecek.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Merkez Hakem Kurulu (MHK, kritik öneme sahip maçın orta hakemliğine Bursa bölgesi hakemlerinden Süleyman Soyutürk’ü görevlendirdi. Soyutürk, bu sezon ilk kez Amedspor maçını yönetecek.

2.Lig’de haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Son 8 haftaya girilirken şampiyonluk yolunda kritik karşılaşmaların yapılacağı bu dönemde Merkez Hakem Kurulu’nun Etimesgut Belediyespor-Amedspor karşılaşması için atadığı hakem dikkat çekti. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda Pazar günü saat 14.00’da başlayacak mücadelede Bursa bölgesi hakemi Süleyman Soyutürk düdük çalacak. Diyarbakır takımları ile Bursaspor arasında uzun yıllardır gerilim yaşanan bir ortamda bu kadar önemli bir maça Bursa’dan hakem atanması kafaları karıştırdı.

Fikstür Avantajı Amedspor’da

Bu arada son 8 maç öncesinde şampiyonluk için kenetlenen Amedspor, kalan 8 maçın 4’ünü Diyarbakır’da, 4’ünü deplasmanda oynayacak.

Maçlar sırasıyla şöyle; Etimesgut Belediyespor (deplasman),24Erzincanspor (Diyarbakır), Fethiyespor (deplasman),İnegölspor (Diyarbakır), Kastamonuspor (Deplasman),Iğdır FK (Diyarbakır), Somaspor (Deplasman) ve Menemen FK (Diyarbakır) ile karşılaşacak.

Son 8 hafta öncesinde Amedspor 62 puanla lider durumda. İkinci Kastamonuspor’un ise 61 puanı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum