VİDEO - Amedspor maçında hakem hatası damgasını vurdu

VİDEO - Amedspor maçında hakem hatası damgasını vurdu
Amedspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaştı. 1-1 biten maçta hakem hatası damga vurdu, Amedspor’un net golü verilmedi. Öte yandan sanatçı Raperin Amedspor için marş hazırladı.

TİGRİS HABER - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2022-2023 sezonunda 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşı karşıya geldi. Isparta’da oynanan maçta, Amedspor taraftar yasağı nedeniyle maça alınmadı.

Davrazspor Tesisleri'nde oynanan maçtaki ilk golü 24'üncü dakikada Amedspor'dan Serdar Eylik atarak, takımı Isparta karşında 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti. Maçın ikinci yarısında da Amedspor net pozisyonlar yakaladı. Maçın 71. Dakikasında Mehmet Aladdinoğlu durumu 2-0 yaptı. Ancak hakem bariz golü vermedi.

Ev sahibi takım 76’ncı dakikada Soner Birinci tarafından attığı gol ile skoru 1-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca maç 1-1 bitti. Her iki takım haftayı 1’er puanla kapattı.

Sanatçı Raperi'nden Amedspor için marş

Bu arada Kürt sanatçı Dilek Demir (Raperin), Amedspor için klip hazırladı. Sanatçı Raperin hazırladığı sosyal medye hesabından yayınladı. Sanatçının hazırladığı Amedspor marşına destek verende oldu, tepki gösteren de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.