Amedspor maçında kavga: Oyuncular yaralandı

Amedspor maçında kavga: Oyuncular yaralandı
Amedspor Kadın Takımı ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta hakemin yanlış kararları sahanın karışmasına neden oldu. İki takım oyuncuları arasında yaşanan kavgada bazı oyuncular hafif şekilde yaralandı.

TİGRİS HABER - Kadın Futbol Süper Ligi'nde Amedspor Kadın Takımı ile Fenerbahçe Diyarbakır’da karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi 1-1 tamamlandı. 7 dakikalık uzatma bölümü tamamlanmasına rağmen maçın hakemi oyunu sürdürdü. Gerginleşen maçta hakem uzatmanın 12 dakikasında Fenerbahçe lehine penaltı kararı verdi. Penaltı atışının ardından oyuncular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Fenerbahçeli oyuncu Amedspor oyuncusunu yere atınca saha karıştı. Her iki takım oyuncuları bir birine saldırdı. Polisin araya girmesi ile olay büyümeden engellendi. 

Çirkin ifadeler

Karşılaşmanın ardından bazı sosyal medya kullanıcıları Amedspor kadın futbol takımına çirkin saldırıda bulundu. Bazı kullanıcılar, Amedsporlu oyuncuları terörist ilan etti. 

Hakemin yanlı kararları ortamı gerdi

Konuyla ilgili Tigris Haber'e konuşan Amedspor As Başkanı Cahit Akın, yaşanan olayları tasvip etmediklerini belirterek, "Amedspor'un hem erkek hem kadın futbol takımı bu ülkenin en centilmen takımlarıdır. Bu duyarlılığımıza rağmen çoğu kez saldırıya bizler maruz kalıyoruz. Biz saha içinde yaşanan olayları kesinlikle tasvip etmiyoruz. Ancak maçın hakeminin yanlış ve yanlı kararları ortamı gerdi" ifadelerini kullandı.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.