Amedspor-Menemen maçı hakemi belli oldu

Amedspor-Menemen maçı hakemi belli oldu
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'taki son haftada Diyarbakır'da oynanacak Amedspor-Menemen maçı hakemi belli oldu. Trabzon bölgesinden A klasman hakemlerinden Yasin Kol maçı yönetecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Şampiyonun kesinleşeceği Kırmızı Grup'taki kritik Amedspor-Menemenspor maçının orta hakemi olarak Trabzon Bölgesi A klasman hekimi Orta hakem Yasin Kol görev alırken yardımcılıklarını; Samsun Bölgesi A Klasman hakemlerinden Hasan Erdoğan ve Düzce A klasman hakemlerinden Emrah Ünal yapacak. Ankara Bölgesi B kalsman hakemlerinden Onur Bingöl de 4'ncü hakem olarak bu maçta görev yapacak.

Grubun 36'ıncı haftasında, Amedspor'un kendi sahasında oynadığı ve 2-0 Iğdırspor maçını da Trabzon bölgesi A klasman hakemlerinden Alpaslan Şen, 37'inci haftada deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı Somaspor maçını da yine Trabzon Bölgesi A klasman hakemlerinden Furkan Aksuoğlu yönetmişti. Hafta sonu oynanancak Menemenspor maçını da bir Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Böylece son 3 haftada oynanan Amedspor'un oynadığı 3 karşılaşmanın hakemi de Trabzon bölgesi hakemi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum