Amedspor Özdemir’den destek isteyecek

Amedspor Özdemir’den destek isteyecek
Belediye ve STK’lardan destek bekleyen Amed Sportif Faaliyetlerin yeni rotası işadamı ve Futbol Federasyonu Başkan Adayı Nihat Özdemir oldu.

Diyarbakır temsilcisi, Diyarbakır’a gelecek olan Özdemir’den destek isteyecek.

TFF 2. Lig Takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerde, kaynak arayışları sıklaştı. Daha önce gündeme gelen olağanüstü genel kurul kararının da askıya alındığı yeşil kırmızılı beyazlı kulüpte, maddi sorunların çözümü için önce Belediyeler ve STK’ların kapısı çalınacak daha sonra ise işadamı ve Futbol Federasyonu Başkan Adayı Nihat Özdemir’e gidilerek, destek istenecek.

Göreve devam etme kararı alan yönetim, maddi sorunları çözmek için arayışlarını sürdürüyor. Kulübün acil olarak ödenmesi gereken 2.5 milyon TL’lik borç için Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi gibi kurumlarla görüşmeleri n devam ettiği belirtiliyor.

GÜNDEM NİHAT ÖZDEMİR

Bunun dışında başka organizasyonlar yapılarak maddi destek elde edilmesi de planlanırken, bir başka gündem de işadamı ve Futbol Federasyonu Başkan Adayı Nihat Özdemir oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Nihat Özdemir’in Diyarbakır’a gelerek destek arayışlarında bulunacağı sırada Amedspor’un kulübün içinde bulunduğu sorunları dile getirip maddi destek isteyeceği iddia edildi. Daha önce birçok bölge kulübüne destek veren Özdemir’in Amedspor’un destek talebine olumlu yanıt vermesi bekleniliyor.

Bir yandan maddi sorunları aşmaya çalışan yönetimin diğer yandan da teknik direktör sorununu çözmeye çalıştığı ortaya çıktı. Birçok ismin gündeme geldiği Amed Sportif Faaliyetlerde, Ramazan Bayram sonrasında yeni teknik heyetini belirleneceği öğrenildi. İç ve dış transfer çalışmaları ise daha sonra gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.