Amedspor penaltı kaçırdı

Amedspor penaltı kaçırdı
Trendyol 1. Lig 20. Hafta mücadelesinde Amedspor, evinde Arca Çorum FK'yi konuk ediyor.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan kritik mücadelede, soğuk havaya rağmen binlerce Amedspor taraftarı tribünlerde yerini aldı. Son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarını heyecanlandıran Amedspor, sahaya Erce, Murat, Mehmet Yeşil, Kahraman, Hasan Ali, Sinan, Tarkan, Dia Saba, Felix, Moreno, Diagne 11'iyle çıktı.

45+1'de Dia Saba'nın getirdiği topta yeni transfer Tarkan'ın nefis ara pasında topla buluşan Murat Uçar'ın ceza sahasından penaltı noktasına çevirdiği topta Senegalli yıldız Mbaye Diagne usta bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve ligdeki 18'inci golüne imza atarak Amedspor'u 1-0 öne geçirdi.

İkinci devreye de hızlı başlayan Amedspor, 59'uncu dakikada penaltı kazandı. Geçen hafta da 2 penaltı kaçıran Amedspor, bu hafta da Diagne'nin ayağından penaltıyı gole çeviremedi ve 2 haftada 3 penaltı kaçırmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.