Amedspor Şampiyonluk güzergahına iyice ısındı

Amedspor Şampiyonluk güzergahına iyice ısındı
Amedspor, Karaman FK maçı hazırlıklarına tam kadro ve eksiksiz sürdürüyor.

Özel Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Teknik Direktör Mesut Bakkal, Karaman maçı için, "Bu önemli karşılaşmada taraftarımıza, daha fazla desteklerine ihtiyacımız var. kalan 11 maç için tek ses, tek nefes, tek yürek olalım” dedi.

amedspor-sampiyonluk-guzergahina-iyice-isindi-2.jpg

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, önümüzdeki hafta kendi evinde karşılaşacakları Karaman FK maçı için taraftarlara Tek ses,Tek nefes ve Tek ses olun çağrısında bulundu.

amedspor-sampiyonluk-guzergahina-iyice-isindi.jpg

Bakkal Karaman FK maçında daha fazla coşkuya ve desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, “İnşallah beklediğimiz sonucu bu maçta alarak, önümüzde kalan çok önemli 11 derbi niteliğinde maçlarımızı kazanarak, hep birlikte istediğimiz o hedefe ulaşırız” dedi.

amedspor-sampiyonluk-guzergahina-iyice-isindi-3-001.jpg

“Takımın performansı gittikçe artıyor”

Bay Haftasında oluşan arada harika bir süreç geçirdikleri ve çok iyi Antremanlar yaparak hazırlıklarını Karaman FK maçına kadar dinlenmeden sürdüreceklerini söyleyen Bakkal, şöyle dedi; “Takımın gittikçe artan performansından memnunum. Gittikçe daha iyiyi gidiyoruz. Hem oynayarak, hemde daha çok kendini geliştiren bir takım olduk. Beklenen ve özlenen o kupayı getirmek için geride sadece 11 maçımız kaldı. Bunun için Tüm taraftarlarımız kenetlenmelidir. Buna daha fazla ihtiyacımız var.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum