Amedspor şampiyonluk maçı için son 90 dakika

Amedspor şampiyonluk maçı için son 90 dakika
Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grupta 80 puanla liderliğini sürdüren Amedspor, şampiyonluk maçı için son 90 dakikayı muhteşem taraftarı önünde, karnaval havasında geçecek karşılaşma ile sonlandırmak istiyor. Rakibi

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Play-Off mücadelesi veren Menemenspor'u yenerek, 11 yıllık kupa özlemine de son vermek istiyen yeşil kırmızılı ekip, şampiyonluk kupasına uzanmak istiyor.

amedspor-son-90-1.jpeg

Kırmızı grupta şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 11 yıllık özlenen şampiyonluk kupasını önümüzdeki Cumartesi günü oynanacak karşılaşma sonrasında, 33 bin taraftarının önünde kaldırma sözü verdi.

amedspor-son-90-3.jpeg

Bakkal: Amed halkına sözümüz var

Somaspor deplasmanında aldıkları 3 puanla, şampiyonluğu sağlama aldıklarını belirten Bakkal, "Artık şampiyonluk kupasını kaldırmak için son 90 dakikamız kaldı. Bu Cumartesi günü oynayacağımız Menemenspor maçı hazırlıklarımıza ara vermeden ciddiyetle, rehavette kapılmadan ve gevşemeden devam ediyoruz. Her şey tamam demiyoruz ama orta bir gerçek var; çok iyi oynayan bir takım var. Şimdiye kadar takımı buraya taşıyan bir camia olduğunu kimse unutmasın.

amedspor-son-90-2.jpeg

Biz bu hafta şampiyon olacağız ve o kupayı Diyarbakır'da 33'bine yakın ve ekranları karşısında izleyen cefakar ve vefakar taraftarımız önünde kaldıracağız. Nasıl sizler bize inandınız, aynı inançla bizler de sahada Menemenspor'u yenerek 11 yılık özlenen şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Amed halkına, muhteşem taraftarlarımıza sözümüz var; Şampiyonluk kupasını Rahmette giden kaptanımız Şehmus Özer'e hediye etmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.