Amedspor seyircisine ‘merhaba’ diyecek

Amedspor seyircisine ‘merhaba’ diyecek
İkinci yarının ilk maçında Denizli deplasmanından istediğini alamayan Amedspor, bu hafta kendi seyircisi önünde istediği 3 puanı almak istiyor. Pazar günü Sarıyer’i konuk edecek olan Amedspor, yeni transferleri ile hazırlık çalışması gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER- Lider Kastamonu spor geçen hafta kendi evinde Etimesgut spor’a puan kaybetmesine rağmen, puan farkı nedeniyle zirvedeki yerini korudu. Denizli karşısında beraberliğe razı olan Amedspor, bu açığı Sarıyer karşısında kapatmak istiyor. Seyirci avantajı ile sahaya çıkacak olan Amedspor, ikinci yarının ilk maçında seyircisini mutlu etmek istiyor.

Sarıyer maçında ilk kez taraftarın karşısına çıkacak olan Amedspor Teknik direktörü Mesut Bakkal, zorlu bir görev aldığının bilincinde olduğunu, Amedspor camiasının şampiyonluk beklediğinin sorumluluğu içinde çalıştıklarını ifade ederek şunları söyledi;

“Amedspor’un sadece bu kentin ve bölgenin takımı olmadığını, hatta tüm dünyada taraftarı olan büyük bir camia olduğunu tüm spor kesimleri biliyor. Bu anlamda Diyarbakır kentinin dinamikleri ile birleşen bir spor kulübünün bizden şampiyonluk beklediğini çok iyi biliyoruz. Bunu bilincinde davranarak transferlerimizi eksik bölgelere yaptık.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sık eleyip, sık dokuyarak, iyi transferlerimizi yaptığımıza inanıyorum. Bu hafta kendi sahamızda oylanacağımız iyi bir takım ancak ligde bir türlü istenilen seviyede olmayan Sarıyer Spor’a karşı mücadele edeceğiz. Buna rağmen derby mantığı ile mücadele edeceğiz. Bu maç gibi ve bundan sonra oynayacağımız tüm maçlarımıza artık derbi gözüyle bakıyoruz. Çünkü Tek hedefimiz şampiyon olmak. Yeni transferlerimize bu maçını ikinci yarısında şans verebiliriz.”

Bakkal, taraftarları yanlarında görmek istediklerini, şampiyonluk yolunda taraftarın desteği ile başarılı olacaklarına inandıklarını, bu imzayı hep birlikte atmak istediklerini söyledi. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.