Amedspor, Soma’ya hazırlanıyor

Amedspor, Soma’ya hazırlanıyor
Çarşamba günü saat 14:00’da Diyarbakır Stadyumu’nda Somaspor’la karşılaşacak olan Amedspor, Play-Off hedefleyen rakibini yenerek 5 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

TİGRİS HABER - 100 ve 50 TL’den satışa sunulan maçın biletleri kulübün resmi sponsoru Hacıbaba Pastaneleri’nin Otogar, Dağkapı, Dünya Kavşağı, Diclekent, Lunapark ve Ofis şubelerinde satılıyor.

5 Günde İki Önemli Maça Çıkacak

2.Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren ve son 5 maçında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galibiyeti unutan Amedspor’da bütün gözler sezonun ilk yarısının son 2 maçına çevrildi. Çarşamba günü kendi sahasında Somaspor’la karşılaşacak olan Amedspor, Pazar günü ise deplasmanda bir başka güçlü ekip Manisa FK’nın rakibi olacak. 5 günde yapacağı iki önemli karşılaşmadan 6 puanla ayrılarak çıkışa geçmek ve sezonun ilk yarısını iddialı bir konumda tamamlamak istiyor.

new-kapak-kopya-001.jpgBilet Satışları Bir Çok Noktada Devam Ediyor

Hafta içi olması nedeniyle maçın biletleri erken satışa sunuldu. Batı Tribünü 100 TL ve Doğu (Maraton) Tribünü 50 TL’den satılıyor. Bilet satışları Ceylan AVM ve Sur İçi’ndeki Amed Store’nin yanı sıra kulübün sponsoru Hacıbaba Pastaneleri’nin Otogar, Dağkapı, Dünya Kavşağı, Diclekent, Lunapark ve Ofis şubelerinde gerçekleştiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.