Amedspor, taraftarı ile şampiyonluk provası yaptı

Amedspor, taraftarı ile şampiyonluk provası yaptı
Amedspor, sezon başından bu yana ilk kez 30 bin taraftarının karşısında muhteşem bir oyun sergileyerek rakibi İnegölspor’u 5-2 mağlup etti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Amedsporlu futbolcular sahada, taraftarı ise tribünlerde adeta şampiyonluk provası yaptı. Taraftarlar, 90 dakika boyunca ‘Şampiyon Amed’ sloganları ile tribünleri inletti.

Amedspor, Berk İsmail 2, Mert Çapar’ın 2 ve Uğur Adem Gezer’in penaltıdan attığı golle karşılaşmayı 5-2 kazanırken, puanını da 74’e çıkardı, liderliğini de korudu. Amedspor, en yakın rakibi Kastamonuspor, haftayı berabere kapatınca, aradaki puan farkı 3’e çıktı.

whatsapp-gorsel-2024-04-07-saat-15-23-47-d6c22e49-001.jpg

Şehmus Özer’e vefa

Amedspor-İnegöl karşılaşmasının 11’inci dakikasında Amedspor 1-0 öne geçti. Golü atan Berk İsmail, yedek kulübesine gelerek, efsane kaptan merhum Şehmus Özer’in formasını alarak, tribüne tuttu. Berk İsmail’in bu hareketi taraftardan büyük alkış aldı.

amedspor-taraftar.jpeg

Maçın gidişi

Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında kıran kırana bir mücadele oldu. 11’inci dakikaya girerken, Batuhan’ın sağdan pasını iyi değerlendiren Berk İsmail Ünsal, topu filelerle buluşturdu, 1-0.

Amedspor, 2 golden sonra arka arkaya ataklarla rakibi bunalttı. 23’üncü dakikada Berk İsmail, rakip ceza alanında düşürüldü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Uğur Adem Gezer, atışı gole çevirdi, durumu 3-0 yaptı.

berk-ismail.jpeg

Karşılaşma Amedspor’un baskısı altında geçerken, 30’uncu dakikada Furkan uzaktan sert bir şutla topu filelerle buluşturdu, durumu 3-1 yaptı. Karşılaşmanın 37’inci dakikasında korner kazanan İnegölspor, Orhan Aktaş ile atışı kullandı. Kale önünde topa dokunan Serhat durumu 3-2 yaptı.

Amedspor, 3-0 galip götürdüğü karşılaşmada, arka arkaya yediği gollerle devreyi 3-2 kapattı. Rakip takımın son 45’inci dakikada Serhat’ın ayağından set şutu ise direkten döndü.

İkinci devre

Karşılaşmanın ikinci yarısına atak başlayan Amedspor, rakibe yüklendi. 47’inci dakikada Yılmaz Ceylan sağdan götürdüğü topu ceza alanına bıraktı, Mert Çapar, kendisinin ikinci, takımının 4’üncü golünü kaydetti. 4-2

8.jpgKarşılaşmanın ikinci yarısına süratli başlayan Amedspor, 52’inci dakika dolarken, soldan atak geliştirdi. Erkan Sasa, kale içine ortaladı, Berk İsmail, uçarak sert kafa şutu ile topu filelerle buluşturdu, durumu 5-2 yaptı.

Amedspor inegölspor karşısında maçı 5-2 önde bitirdi. Karşılaşmanın her iki yarısında attığı gollerle rakibini bunaltan Amedspor, bu galibiyetle puanını 74’e çıkardı, liderliğini sürdürdü. Rakibi Kastamonuspor ise, deplasmanda berabere kalınca, amedspor, en yakın rakibi ile puan farkını 3’e çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.