Amedspor taraftarının ölüm anı güvenlik kamerasında

Amedspor taraftarının ölüm anı güvenlik kamerasında
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün 11 Mayıs'ta statta düzenlenen kupa törenine katıldıktan sonra evinde dönerken otomobilin çarptığı Yusuf Yıldız (14), hayatını kaybetti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Gözaltına alınan sürücü D.K. (30), adli kontrol kararıyla serbest kalırken, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

amedspor-taziye-2.jpg

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 11 Mayıs'ta akşam saatlerinde kupa töreni düzenlendi. Kayapınar ilçesindeki 33 bin kişilik Diyarbakır Stadyumu'nda düzenlenen törenlere katılan Yusuf Yıldız, etkinliğin ardından etkinliğin ardından eve dönmek üzere Fırat Bulvarı üzerinde koşarak yolun karşısına geçmek istedi.

amedspor-taziye-1.jpg

Bu sırada DK yönetimindeki 21 BB 413 plakalı otomobil, Yıldız'a takıldı. Sürücü D.K., savrulup yere düşen Yıldız'ın yanında sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yıldız, ilk müdahalenin ardından yapılan özel bir tedaviyle kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan DK, emniyetteki operasyonların ardından sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı. Bu arada kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

amedspor-taziye-3.jpg

KULUP BAŞKANI ELALDI'DAN TAZİYE AÇIKLAMASI

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Aziz Elaldı kazayla ilgili X hesabından, “Kupa töreninden sonra yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybeden taraftarımız, kardeşimiz Yusuf Yıldız'ın vefat haberini büyük bir üzüntüsünden öğrenmiş bulunmaktayım. Genç kardeşimiz Yusuf Yıldız'a Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum” paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.